Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
emoyambol (12-02-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Години опит ти трябва, за да осъвършенстваш знанията си до перфектност
....................................
----------
Ти дългосрочно ли търгуваш, че така говориш ?
.................................................. .................
trymetryme (12-02-2013)
emoyambol (12-02-2013)
И дългосрочно и интрадей,на дневна по една стратегия на 5м по друга на 15 м трета на 1ч по подобие на дневна, но с други таргети и стопове.
----------
Да беше дългосрочна ,но не и по правилата направена ,така че няма как да мине без нерви и нетърпение.
И от коя стратегия си най-доволен като цяло ?
.................................................. ...................
на 5 м ме издънват нервите,на 15 се лъжа че имам време и често изтървам сигнала,на 1ч е кофти с по широкия рейндж,и май съм най доволен от дневната,но у дома ли съм няма как де не търгувам и интрадей.
Еми така си е, а ти на колко платформи търгуваш ?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,
Напоследък обаче много често търгувам не по стратегиите си а по съпротиви трендлинии пробиви,такива ми ти работи,вчера пък по една много елементарна с две средни 13 и 21 на 5 м и както нямаше много движения на малкък фрейм е оказа добре.
----------
Имам три активни и сума ти фалирали къде каквъвто бонус закача докато го опраскам,но три са ми основните.Понякога някой конкурс ако си харесам.
При пробив като играеш може по малко пипсове да хванеш, но поне шанса е по-голям.Напоследък обаче много често търгувам не по стратегиите си а по съпротиви трендлинии пробиви,такива ми ти работи,вчера пък по една много елементарна с две средни 13 и 21 на 5 м и както нямаше много движения на малкък фрейм е оказа добре.
----------
Имам три активни и сума ти фалирали къде каквъвто бонус закача докато го опраскам,но три са ми основните.Понякога някой конкурс ако си харесам.
----------
Важното е да запомняме фигурите и да знаем шанса дали ще е в наша полза
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,