ами при улсовие че им отпускат социални помощи при условие че училишщето е безплатно остава да му купят 2 химикала за 30 стотинки 1 чифт дрехи на обща соиност 40 лева и 10 тетрадки за 10 лева и това е всичко невиждам нещо невузможно в това![]()
ами при улсовие че им отпускат социални помощи при условие че училишщето е безплатно остава да му купят 2 химикала за 30 стотинки 1 чифт дрехи на обща соиност 40 лева и 10 тетрадки за 10 лева и това е всичко невиждам нещо невузможно в това![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Макар и неграмотни,много от тях си живеят доста добре. .................................................. .................................................. ............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мислиш ли, че дете носещо гените на бели, интелигентни и образовани родители, отгледано в коптора, ще успее да покаже и развие потенциала си?
И в средното, и във висшето има доста излишни неща. Между другото "виш" се пише с Ж и вишето със С по средата.Добре, че има и основополагащи предмети, които не че пак ще са от голяма практическа полза, но поне дават един по-широк поглед за нещата. Важно е да се развиват мозъчните клетки. Даже имаше длъжности преди време (не знам има ли ги вече), за които се искаше завършено каквото и да е образование.
Нас примерно един професор-идиот ни караше да учим наизуст приходите и разходите от туризъм едва ли не на всички държави в света за определен период - просто беше преписал статистиките на Световната организация по туризъм - напълно излишно, за трудоемко да не говорим, освен че е почти невъзможно за научаване, а има и други предмети за учене през семестъра. И късаше наред, даже се говореше, че и тарифа за взимането на изпита си е сложил.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Emil Enchev (02-02-2013)
Зависи много какви гени се носят от децата,как са възпитавани и как и къде живеят,примера от родителите също е много важен,едно дете много иска да прилича на баща си или ако е момиче на майка си....така се предават и добрите и лошите навици и качества...
Ще пораснеш, ще имаш ученици, тогава много нюанси ще ти се доизяснят. Поста ми относно циганите, бе шега по повод мнението ти, за като цяло ненужното училище. Изобщо не съм съгласен, че идеята е само да се научиш да четеш и пишеш. Виж, ако ти спреш до там - това вече си е твой сериозен проблем. Който, надали в текущия момент, ти дефинираш, като такъв. А вероятно и в бъдеще е възможно да не осъзнаеш. Интересното в поста ти, бяха правописните грешки, отнесени към смисъла му. За това лайкнах този на Ели, че ме превари. Не се заяждам, вероятно си малък още и пердашиш за бонус, но обръщай внимание на някои неща.![]()
Енчев, Олег е прав - гените са си гени, макар че с труд и дисциплина може да се подобрят нещата донякъде и с всяко поколение да ствават още по-добри.
Дете на интелигентни и образовани родители, отгледано в коптора, може и да не успее да развие потенциала си, но поне ще го има и ако попадне в благоприятна обстановка, ще стане нещо от него, даже такива хора сами се стремят да стане нещо от тях, щото им е заложено и обратното - дете на тъпи родители, отгледано от интелигентни, колкото и да се мъчат то все ще си забожда носа в калта. Знам много такива случаи на осиновени деца - като подрастат си показват истинската природа и ако са от глупаво потекло и да ги варят и да ги печат само ядове дават.
Бе то и някои папагали в джунглите на Амазония си живеят много добре.
Добре, че направиха преди 1-2 години задължително посещаването на училище за отпускането на детски помощи, та и циганите да свършат нещо полезно евентуално.
Последна редакция от Eli2356 : 02-02-2013 на 13:19
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, Знам кое как се пише просто от 2 дена пиша на кирилица и ми е малко трудно а и като цяло това е форум и си пиша по селската понеже тук никои не ти оценява правописа
Ели, не съм казал, че не е прав. Че имаме програмирани наследствени проблеми, вероятно е така. Щом и науката го доказва. Просто попитах за обратния вариант. За мен всяко дете е бял лист хартия. Дали от този лист ще се получи шедьовър или ще бъде смачкан и метнат в кошчето, зависи най-вече от родителите.
----------
Като каза папагали...
Един клоун имал папагал. Една вечер се връща пиян до козирката и оставил на нощното шкафче една чаша водка за сутринта да гони махмурлука, сутринта водката я няма. Пита папагала "Ти ли я изпи" , той "Неее"
На другата вечер историята се повторила, на сутринта отново чашата празна а папагала отрича да има нещо общо. Ядосал се клоуна и казал : "Внимавай, ако се случи още веднъж ще те оскубя целия"
Още същата вечер се върнал отново пиян , но този път оставил полвин бутилка водка за сутринта.
Сутринта става и гледа картинка, папагала нацяло оскубан си издърпва последното останало перо от опашката и фъфли "...Ебал съм ти перата...!"
http://www.papagalibg.com/forum/inde...ic,695.45.html
Те може да си живеят добре но всяко удоволствие се заплаща с една или друга цена....