Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
добре де, шъ го уважаваме, ама за кво? че е направил някакви си милиони ли? ами хубаво, щом казвате. Но, както се вижда от предните ми 2-3 поста, за мен няма база за уважение все още.
То и в БГ има разни милионери, ама ......... извинявай за острата реакция, просто за мен придобиването на пари не е причина за уважение. А виж, начина, по който се правят - може.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има си обобщени проценти за резултатите му, Други за успеваемостта му като брой губещи и брой печеливши сделки и т.н.има процент на нарстване на сметката. Процент за всяка сделка не виждам, поне аз. Ей това тук е в парично изражение:
http://profit.ly/user/timothysykes/trades
За какво са ти е за всяка сделка поотделно ?
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Te за това си думаме дедобре де, шъ го уважаваме, ама за кво? че е направил някакви си милиони ли? ами хубаво, щом казвате. Но, както се вижда от предните ми 2-3 поста, за мен няма база за уважение все още.
То и в БГ има разни милионери, ама ......... извинявай за острата реакция, просто за мен придобиването на пари не е причина за уважение. А виж, начина, по който се правят - може...............................................
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
да, за примера от линка, не от форума на желев
връщам си думите назад, частично
при тези показатели наистина не е от голямо значение колко е стопа и какъв е процента при всяка отделна система. Макар че предполагам и той е приличен.
фицка, шъ го уважаваменачина де
голяма шматка съм - аз съм гледала само средния отсек на страницата - при графиката, извинявам се
Добро утро и от мен на всички, които вече са се излюпили.
Още ми е малко сънено и не мога да се ориентирам добре в показателите на трейдъра. Графиката му е супер, но къде мога да видя, колко пипса е най-голямото движение срещу него, което е допускал![]()
Според мен риска, който поемаш трябва да бъде премерен, не да влезеш в позиция с обем, който ще те издържи 20 пипса примерно ... ако влизаш с голям обем може да се каже, че играеш малко хазартно