Аз съм предвидил един уикенд извън града до края на месеца(яко запой).......това ще стане с последните ми изтеглени 100$ :д
Аз съм предвидил един уикенд извън града до края на месеца(яко запой).......това ще стане с последните ми изтеглени 100$ :д
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg, За нас със Ситито живота е във фазата в която,можем да си позволим да казваме всичко.Но ти си много невъздържан и имаш нужда от доста ТУНИНГ.Факта,че дори една казарма не си изкарал не ти дава право да пишеш по този начин.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Яко си е да си харчиш спечелените пари, особенно от форекс
.................................................. ............................................
Ей ! Парите от форекса не са по-лесни от парите на манго, дет копае на строежа!!!!! Ти можеш да копаеш, но манго може ли да трейдва?
Защо гледате на форекса като на игра???
Това не е фермата във фейсбука!
Последна редакция от plovcity : 15-09-2012 на 20:06
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Ти не ме познаваш. Това, че не съм карал казарма, не е критерий.
А какво ми е на начина ? Това, че съм директен ли ?
Не зная какво си чел но не е така
Хазартна игра според теорията на игрите е игра при която изхода зависи от случайноста,но не и да зависи ЕДИНСТВЕНО от случайноста
В тази връзка хазартни игри са таблата покера ,изобщо игрите на карти ,рулетката и тн защото изхода при тях наистина зависи от случайноста ,ала не е единствено от нея.
Шаха , шашките , кръстословиците и ребусите и и зобщо всички логически или други игри в изхода на които не присъствува хазартен елемент НЕ СА ХАЗАРТНИ ИГРИ.
Форекса е Хазартна игра защото в нея присъствува хазартен елемент влияещ на изхода от сделката
Ако не бе така щеше винаги да влизаш без стопа ама не го правиш.
Освен това всички зависи от гледната точка ,всичко е относително
Самият факт че съществува материален свят според квантовата механика е Хазарт
Защото Квантовата механика описва света като вероятностна вълна а всички материални обекти в него са реализирани вероятностни вълни със стойности равни на 1 или са суперпозичция от вероятностни вълни чиято вероятностна стойност е 1.
Онези потенциално -материални обекти чиято вероянтостна стойност за съществуване е под единица , просто не съществуват , но това не значи че не могат да се случат
.................................................. ..................................................
Ако не беше прост тредър като мене, а бе финасова акула ,тогава форекса за теб щеше да е не хазартна а логическа игра с която да прибираш регулярно паричките на дребните инвеститори.
Нищо по просто от това ,като знаеш обемите и посоката на сегашните и бъдещите поръчки , а това големите банки го знаят по силата че са достатъчно мощни инвестиции за да могат да повлияят на пазара
Е ,в тоя случай форекса почти не е хазарт защото изхода е логически предопределен
Винаги ще спечелиш
Единствения хазартен елемен в тази схема е че не е ясно колко ще спечелиш ,но това се преживява
Само че ние тука сме много далече от тази ситуация и за нас форекса е хазарт
Игра в която изхода зависи не само от знанието или умението ,но и от случайноста.
ПП Когато някой ми разправя колко много го разбирал форекса и как бил ... ъъъъ....Велик в тази игра , а пък играе със стоп и от стопа не може да го отлепиш .....
Е, направо ме напушва смях.
И щеше да е много смешно , ако не беше много тъжно![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
RyMu (15-09-2012)
Незнам защо си останал с това впечатление, никъде не съм споменал, че форекса е лесно
.................................................. .................
saxsten,
Лелеееее......... как го сътвори това? Дори не можах да го изчета докрай........
Не съм любител на словоизлиянията и затова ще го кажа за последно.
Кратко и ясно :
Когато човек не разбира от нещо, за него това е хазарт!
----------
Нееее, не съм с такива впечатления, дори напротив - сигурен съм, че ти ще успееш!
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
еййй,цял ден сте шлякали ....
много трудно да се огледаш и да кажеш - м да .аз съм комарджия
нямаш миза ,нее-спреда е нещо различно,
взимат ти кинти да те допуснат да заложиш на червено или черно.
пардон-нагоре или надолу...
Стопа ама изобщо НЕ ти е застраховка-това ти е залога...т.е. парите които си готов да загубиш.
И какво толкова има- ей ,това егото е страшна работа-нали печелиш...ама как да кажеш ,че по цял ден плякаш хазарттт...
иначе Грийдито донякъде е прав,ама е за подхода -дали ще подходиш хазартно-едно към гьоторе или малко по семпло...търсейки
зависимости или най-малкото ММ.![]()
GMG (16-09-2012)