Олег, известно ми е ... аз затова колегиално ти дадох пример с арийка, за да те изкуша![]()
Докато усещам риска, съм комарджия., за съжаление! Това е Моята Борба с липсата на информация! Много съм в страни от случващото се и трябва да се оглеждам като лалугер....Добре би било да се въведе единен ред в поведението ни. Липсата му води до обедняване на масата, което си е добре за очистването на системата. Но това от друга страна не е добре - трябва да има жертва, понеже на хищника му трябва жертва... при липса на жертви, следващите сме ние. Очистващия елемент е важен единствено и само за чистотата , понеже система без йерархия, без нисши видове, не може да се нарече система и от там идва въпроса за какво е чистотата като след нея е празнотата от еднотипността...ти знаеш ли какво е станало в австралия, като навремето са завъдили зайци, понеже англичаните си падат по лова и си докарали от Англия. Голям майтап, заека понеже нямало кой да го преследва, освен 5-6 натаралянкани лорда дето се занимавали с лов, взел че застанал отгоре на пирамидата понеже нямало кой да го преследва, голяма популация. .... има такива аномалии, показателни, но не достатъчни да си изведем съответните изводи за обстановката. това няма как да съществува. Много сложни въпроси поставяш, Олег..............
![]()