Стреляй я щом ти харесва, след уикенда кой знае още колко други сделки ще има.
Аз се образовам сега с японския ebay
Стреляй я щом ти харесва, след уикенда кой знае още колко други сделки ще има.
Аз се образовам сега с японския ebay
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Язе съм пазарувал части от Ардеса на хубави цени. За лаптопи са малко над минималните цени дето може да платим за същото, ама имат и модели с по-малка надценка. Даже тоя беше така до преди седмица.
Трансформатора не е лоша машинка, язе имах един по-стар модел с Андроид и две батерии, втората в клавиатурата. Леко и наистина много държи батерията, ама 10 инча тиливизур за нищо не става. Даже Форума не може да се наспами както трябва с такова, за графики да не говорим.
Има ги втора ръка из Продавалника постоянно и в изобилие.И се продават лесно.
Язе мойто го отиках за няколко часа.
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
REDA (28-12-2018), lyubo (28-12-2018), Spekulanta (28-12-2018), borkooo_pz (28-12-2018)
Kyra какво ще кажеш за таз машина???)
https://www.rmania.net/laptopi-hp--e...-gps-1012.html
Даже е без ШИМ реално, че и с доста прилично не вградено видео,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
lyubo (28-12-2018), borkooo_pz (28-12-2018), kypa (28-12-2018)
Един въпрос офтопик.
Има ли някакъв начин, цената като достигне определено ниво, да получавам смс или нещо такова?
Става въпрос за мт4.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (28-12-2018), REDA (28-12-2018), kypa (28-12-2018)
Сакси, за Dell докинг станциите са по 30 леа, един колега си взе ....
Ама нещо не намирам линка![]()
borkooo_pz (28-12-2018), REDA (28-12-2018), lyubo (28-12-2018), kypa (28-12-2018)
Че за какво са ми тия станции?
Ако ще сменям и купувам нещо` то ще е батерията ,но за сега само я зареждам, за да я изпитам
Прочее днес изгърмяха 394 лв в гадния офис на Еконт, където се държаха с мен отвратително
Като си помисля в Спиди хората са къде къде по приятни и услужливи, а тия от Еконт като че ли с конкурс са ги избирали ,кое от кое по голямо леке, по гадно и по проклето
Иначе тия от Плацидо са много точни
Вчера заявено днес пристига от магазина във Варна и при това с инсталиран Win 7 бакшиш.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
REDA (28-12-2018), borkooo_pz (28-12-2018), lyubo (28-12-2018), КинО (28-12-2018), kypa (28-12-2018)
Има ако си с лаптоп и Windows но трябва да си платиш за да ти го направят
Ако си с таблет и с Адроид- мисията невъзможна
Друг вариант е да имаш постоянно включена платформа у дома и както се разхождаш от там да ти праща СМС към таблета
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
borkooo_pz (28-12-2018), REDA (28-12-2018), kypa (28-12-2018), sorento (29-12-2018)
Че за какво са ми тия станции?
Ако ще сменям и купувам нещо` то ще е батерията ,но за сега само я зареждам, за да я изпитам
Прочее днес изгърмяха 394 лв в гадния офис на Еконт, където се държаха с мен отвратително
Като си помисля в Спиди хората са къде къде по приятни и услужливи, а тия от Еконт като че ли с конкурс са ги избирали ,кое от кое по голямо леке, по гадно и по проклето
Иначе тия от Плацидо са много точни
Вчера заявено днес пристига от магазина във Варна и при това с инсталиран Win 7 бакшиш.
https://www.rmania.net/aksesoari-del...r02x-2451.html
Викат им port replicator ..... демек умножава ти портовете ...
Плюс това, че не ръчкаш постоянно по дупките на машинклата - ако начина на ползуване го изисква разбира се![]()
borkooo_pz (28-12-2018), REDA (28-12-2018), prodi (28-12-2018), kypa (28-12-2018)
Язе за ШИМот досега май не съм имал проблеми и не съм обръщал внимание на проблема. Това дето ме дразни са светлите цветове и по един или друг начин съм ги елиминирал на почти всичко дето гледам ежедневно. Таз машинка ако я дават за 150-200 лв си струва, за повече не. И най-вероятно ще може да се ползва за десктоп само.
Соренто, емайл устройва ли те?
Само трябва да си нагласиш една регистрация и да я въведеш в Инструменти/Настройки/Емайл на МентаТрайдера (недей да въвеждаш такава дето пращаш и получаваш важни неща и/или с истинско име).Код:void OnStart() { bool падна_ли_лимита=false; double къде_е_лимита=1.2345; while(!падна_ли_лимита) { MqlTick последния_тик; SymbolInfoTick(_Symbol,последния_тик); if(последния_тик.bid>къде_е_лимита) if(SendMail("Относно Лимита","Ура, другари!")) падна_ли_лимита=true; Sleep(1000); } }
Евентуално може да се наложи в самата регистрация да позволиш смтп/имап/поп3 достъп.
Ако държиш на смс може да видиш мошениците дето ти събират паричките ежемесчно за мобифона дали (все още) предлагат мейл-то-смс услуга. Язе съм ползвал и на трите, ама преди 15тина години.![]()
sorento (29-12-2018)