Къде ти под 200, че и 200 даже.язе за шимот досега май не съм имал проблеми и не съм обръщал внимание на проблема. това дето ме дразни са светлите цветове и по един или друг начин съм ги елиминирал на почти всичко дето гледам ежедневно. таз машинка ако я дават за 150-200 лв си струва, за повече не. и най-вероятно ще може да се ползва за десктоп само.
искат му около 400, че и повече лефа.
а май и тез са много здрави, че са
по стандарта mil-std-810g.)
Май не ги харесва Кура!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (29-12-2018), borkooo_pz (29-12-2018)
Кино
Благодаря за инфото но аз си имам 4 USB порта и преходници не ми трябват
Урко не се обиждай ама тоя код дето си го пуснал май става само да плашиш пилците
Пробвал ли си я тази функция
SendMail("Относно Лимита","Ура, другари!")
как работи и къде работи
Ами тя ще ти прати съобщението в журнала на платформата а не на телефона на клиента и то само ако си я оформил като скрипт или експерт пък гледам и това те домързяло да направиш![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
REDA (29-12-2018), kypa (29-12-2018), КинО (29-12-2018), borkooo_pz (29-12-2018)
Е то джурналът си е кръчмата на МетаТрайдера - всяка функция къде ходи, какво прави после отива там и си показва магариите.![]()
Ако зададеш регистрация там дет съм казал ще го прати емайла, ако не зададеш няма да го прати.
Ако пробваш да го конпелираш като скрипт има известни шансове да стане работата.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
REDA (29-12-2018), borkooo_pz (29-12-2018)
Реде, няма смисъл от тия железа. Ако има водоустойчива (кафе- и биро-устойчива по-точно) клавиатура добре, ама относно влага, прах и даже изтърване обикновен лаптоп с пасивно охлаждане и ссд е колкото тия старите уж-военни ако не и по-як. Кутията и дисплея са наистина хубави на тоя, ама стара система излиза скъпо да работи на батерия. А нали евтинджоса търсим.
Сега започват масово да слагат светещи клавиатури, и за това не е лошо да се гледа.
REDA (29-12-2018), borkooo_pz (29-12-2018)
E то едно ssd си е направо задължително да се сложи,
а с хубавия дисплей и всичко останало си става
бойна машина дето ще кара много годин!!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (29-12-2018), kypa (29-12-2018)
Прочее както си го написал тоз код къде пише че ще праща само веднъж SMS -ие то джурналът си е кръчмата на метатрайдера - всяка функция къде ходи, какво прави после отива там и си показва магариите.![]()
ако зададеш регистрация там дет съм казал ще го прати емайла, ако не зададеш няма да го прати.
ако пробваш да го конпелираш като скрипт има известни шансове да стане работата.
Може така да го подпука, че чак ушите му да свирнат: от с SMS -и
остави чиляка да си плати на профисионалист поне ще знае ,че винаги ще сработва
макар че тази идея от преди опита е гнила защого ше ти прати sms веднъж и до там
след това трябва да си одиш дома за да му зададеш нови параметри
По добре кажи какви са тия
ПОРТОВЕ HDMI и VGA
Гледам по моята машинка има разни джаджи които се вадят като СД пък не са СД
По мънички да от него
Последна редакция от saxsten : 29-12-2018 на 20:36
Бойната машина тез години ще ги кара вкъщи на бюрото. А за десктоп тоз дисплей е малък, отделно за тия пари може да вземем 4 ядърца КОР трето-четвърто даже пето поколение плюс УСБ3 плюс ПЦИх да си турим истинска видеокарта. Щот и тая теоретично може да върши някаква работа, ама за големи филми сигурно ще се озори, х265 и гугълските формати въобще нямат шанс.
Единствения смисъл от покупка на такова нещо е ако можем да му сменим борда с нещо новичко енергийно ефективно и да го ползваме за наистина як лаптоп, ама шансовете за успех в таз насока са минимални. И тогава пак има далавера ако го вземем за 200-250 лв, щото разликата между пластмасовите и металните кутии на новите лаптопи е горе-долу толкова.
Бачо Сакстене, макс един емайл ще прати и приключва работа. Там между първия и последния ред го пише.
ХДМИ и ВГА е да си вържеш друг тиливизур, едното новия модел цифрово, другото стария модел аналогово.
Четец за карти може да има. Или някой да е забравил мини-ЦД като е инсталирал драйвери.
Батерията пробва ли?
REDA (29-12-2018)
Kyra споРЕД тебе колко е оптималната големина
на настолния десктоп монитор ???)
Говорим си за нашите неща,,,,търговия плюс некое филмче,,,,
kypa (29-12-2018)
Големината сама по себе си колкото повече толкова повече.![]()
Иначе някакво оптимално отношение между големина и цена май някъде към 28-30 инча тия по-широките се пада сега. 2560х1440 трябва вече да стават изгодни за закупуване таз година.
Ми то колкото по широко толкова по тежко най добре 14 -15 инча и това е
батерията нещо бавно се зарежда
Беше на 85 % и за цяла нощ в зарядното стана 95 %
работи 5-10 минути и падна на 94 %
батерията е в процес на изпитание
kypa (30-12-2018)