тука ще си поствам моите сделки...
но всички са добре дошли..
дори и да не сте Лузър..
Линк: Комбинация от техника, фундамент, астрология и интуиция (тема на лузърите)
тука ще си поствам моите сделки...
но всички са добре дошли..
дори и да не сте Лузър..
Линк: Комбинация от техника, фундамент, астрология и интуиция (тема на лузърите)
Последна редакция от privelege : 14-12-2018 на 13:18
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Добро утро! Почна да пада еврото когато вече ми е все тая. Загрях още един номер на акулите. Те търгуват фундамента наобратно. Преди го правеха чат-пат. Сега го правят непрекъснато и така тотално объркват дребните риби.
А след решенията на ЕСМА малките играчи без това доста намаляха. Успешен ден ви желая!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (14-12-2018), kypa (14-12-2018), lyubo (14-12-2018), Нерегистриран (23), Barbaron (21-12-2018)
не трябва да даваме 1,13 да пада колеги.. призовавам всички европейци, всички на които еврото ще им стане бъдеща валута, на бой.. купувайте, сега е момента да защитим еврото..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Що да го защитаваме. Аз си мисля, че евтиното е евро е на далавера за европейците, така чисто фундаментално ми се струва, че колкото повече поевтинява еврото, толкова повече е далаверата за европейците и в частност за мен, щото имам някакви приходи в долари, които с всеки пип надолу за еврото стават повече левове за един долар.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (14-12-2018), звездоброец (14-12-2018), lyubo (14-12-2018), borkooo_pz (14-12-2018)
Иначе чисто технически паунда се спря на втората подкрепа за деня и си стои там от известно време, еврото мината двете подкрепи като малки гари и уверено върви към третата за деня, петрола се е омотал около дневния пивот и се чуди нагоре или надоле да ходи и въобще като за петък мисля да пробвам с едно кафе и да не правя нищо.
На петрола много ми се привижда едно късо при пробив на 52.15, ама то не ще да пробива а само го боде лекичко от сутринта и не пробива надоле, та и там не пипам за сега.
kypa (14-12-2018), звездоброец (14-12-2018), lyubo (14-12-2018), borkooo_pz (14-12-2018)
minkov (14-12-2018), kypa (14-12-2018), звездоброец (14-12-2018), lyubo (14-12-2018), presptc (31-01-2019)
Като тръгва да разпробива триъгълникот не успява да излезе от курективните зиг-заци. Язе си мисля баш нивото трябва да му е към 1.2345678 някъде. Ако тръгне да тества триъгълникот и там заформи нещо по-интересно тогава може по-надоле.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
звездоброец (14-12-2018), lyubo (14-12-2018), minkov (14-12-2018), borkooo_pz (14-12-2018), presptc (31-01-2019)
Да, и идеята с късия петрол отпада за сега. Явно днеска ще е почивен ден.
kypa (14-12-2018), звездоброец (14-12-2018), borkooo_pz (14-12-2018), presptc (31-01-2019)
На петролеца има пивот на 52.15, сигурно затова толкоз надоле отиде. Вчера дето толкова качи даже и без нов ъп, само от ехото да нарисува нов връхт. Пивота нагоре далече (54), тъй че техническите нива по-скоро, 53.5 примерно.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
minkov (14-12-2018), звездоброец (14-12-2018), borkooo_pz (14-12-2018), presptc (31-01-2019), Нерегистриран (1)
Аз първо страшно се ядосах. Помислих си нещо от рода : "Е вече помогнахме на Тръмп да направи Америка велика, а Европа кучета я яли!" После обаче ми мина и се почувствах много спокоен. На практика по-лошо от това не може да стане. Знам какво следва. Ще спрат еврото и ще разпуснат ЕС. После огромни тълпи европейци ще хукнат през океана за САЩ. На тяхно място ще дойдат симпатични емигранти от третия свят. Ще въведем долара за единна валута и ще си плащаме помощи на корем. Очаква ни велик живот. Най-лошото мина! Да живее Марио Драги!
kypa (14-12-2018), Нерегистриран (18)