Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (06-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Absfresh (06-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не са мой тип, но да не се обидиш ще уважа подаръка ти.
----------
Туй е с медицинска цел, те си седят по кутиите и кат се износят едните вадя други.
Много ми паднаха сводовете и след 5-6 км тичане направо умирам от болки със стандартни маратонки за тичане. Тука съм като малкия мук, все едно не съм тичал.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Аз пък винаги си купувам едни и същи обувки,просто други не карат у нашия хоремаг.
![]()
Фибо....мибо....грънци
Е то за да си легнеш с такива,трябва да си нещо като Чарли Шийн![]()
Пенчев (06-01-2014)