нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Тогава заменяш с едно от другине изброени!
Изморявате ли се от трейд, след като сте търгували доста години?
Или сега пазара е крив по празниците?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дружно не дружно, аз имам един апартамент в Банско и от години не съм ходила там
мога да си представя .... колко ли паяжина се е насъбрала вътре
въпреки,че уж се поддържа
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Изморявал съм се само от обем, напрягал, сега като си цъкам с 0.4% риск на сделка, че и 0.1% на скалповете ми е абсолютно безразлично. Вдигна ли обема, независимо, напред или назад, много се напрягам.
----------
Ние в нашия имот си ходим редовно, лято, зиме, пролет, есен. То по-хубаво от курорт, пък хем сме си дома.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
че е хубаво спор нема, въпросът е че време нема.................. време
на 10 летя обратно за Лондон, после са Шарм, Валенсия, Истанбул
Според мен, днес видяхме върха при Dow Jones за много месеци напред. Коледното рали си го направиха, най-много да има някой шип до 16 350 и бърза корекция, но не ми се дебне, затова направих последна сделка за годината:
Опцията е от Брейна, т.е. контрактите са по 5 и рискуваната цена е $595.
Опцията е от "Американски тип" и при едно свличане на ДАУ под 15 000 до 10-ти на март, ще струва много повече, от колкото заработената премия.
Absfresh, ти как "отигра" или как планираш да "отиграеш" очакваното падане на Дау?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма от какво да се измори човек![]()
Първо е мисловен процес, второ е едва по няколко часа на ден. Аз лично щатската сесия първите 3-4часа.
През другото време съм айляк![]()
Виж това което ти казва абса за процентите риск има вярно, но то се определя първо от резултата на системата, след това от теб и решаваш къде ти е зоната на комфорт. Друго няма.
Трейдинга е една от най-спокойните и лежерни професии.
Ако можех аз да избирам, щях да направя товаОчертават ми се 10 свободни дни без търговия, без основни грижи за лапето, без работа.
Направо ми е непривично.
Чудя се кво да правя?
- да изгледам 3-4 сериала
- да прочета някоя поредица книги
- да напиша мемоарите на младия Дон Жуан
- да си спамя по цял ден с Бачо във форума
- или да усъвършенствам някое качество, отдавна се точа на едни бази данни да ги задълбая
- да се изкъртя от пиене
1. На един сериал първата серия.
2. На една книга първите 69 страници.
3. Мемоарите се пишат докът стигна до Швеция.
4. Бачо венаги ще е тук, може да почака.
5. Ако имам сили ще го направя.
6. Никога не пречи.![]()
Absfresh (20-12-2013)
Писах в темата за Дау и на поща на клиентите, но пиша и тука.Според мен, днес видяхме върха при Dow Jones за много месеци напред. Коледното рали си го направиха, най-много да има някой шип до 16 350 и бърза корекция, но не ми се дебне, затова направих последна сделка за годината:
Опцията е от Брейна, т.е. контрактите са по 5 и рискуваната цена е $595.
Опцията е от "Американски тип" и при едно свличане на ДАУ под 15 000 до 10-ти на март, ще струва много повече, от колкото заработената премия.
Absfresh, ти как "отигра" или как планираш да "отиграеш" очакваното падане на Дау?
Ще влизам с ванила пут на 13-и януари, двумесечна. Чакам 20% срив навсякъде.
Преди края на годината според мене няма да видим никакво слизане, най-малкото защото всеки иска да прехвърли непреоценени активи в следващата година и ако сега се покрива трябва да се плаща печалба върху тях.
На 10-и е първото нфп, онзи ден на фомса ясно показаха, че ще 7 и под 7%, там мисля ще видим послесен спайк ъп. Чакам понеделник и нахлувам яко.
Мисля, че около 16350 ще е момента ми на влизане.
Ще взема няколко опции 15500, 15000, 14500. Ще пусна около 5-8-и целия модел тука, с оценката от бенча като цени и очаквана доходност при дни и нива.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
r00t (20-12-2013)