Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Еврото е станало повече от кенеф. Ако не се хване някой хубав новинарски импулс едвам по 10-20 точки могат да му се вземат.
Дори сега покачването, дето беше със 100 сигнала и модела пак стана сякаш през иглени уши. Няма такава мъка и толкова тикове.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Какво правите? Търгувате ли?
Аз днес нищо не направих! И отидох работа да си свърша, там ме задържаха доста.....
Има и такива дни![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
To въпроса е дали изкарваш пари от това което правиш. А изкарваш ли, значи е за добронемога да коментирам изцяло твоя метод и този на Фицката щото не ги познавам....то не е и нужно....според мене и от мойта камбанария....има коренна разлика в двата метода....при единия има механика на която се търси подходящата среда.....при другия има среда но се търси адаптацията с различни механики....язе дълго време се старая да се придържам към втория подход.....и още не съм се отказал за добро или лошо....то и за това трудно включвам друг "основен" инструмент освен ойро/долар...
На мен ми е по-лесно да правя едно и също при определена динамика, вместо постоянно да се напасвам към динамиката. И този подход работи за менЧе има слаби периоди не е проблем, силните компенсират в пъти.
Вземи за пример дългата на фицката на теста на азиатският рейндж. Той затвори на 7. Аз ако бях, там нямам изход...то и вход нямам. Няма да влеза и в сделка, чийто съотношение риск/печалба е по-лошо от 1:1
А от такива входове на подкрепи съпротиви без да се е образувало реално последващо потвърждение, че цената е тръгнала(а тя даже не е показала сигнал, че е спряла), то без проблем ще наредя и 10поредни стопа и те няма да са по 10пипса, а по повече![]()
фицката (20-12-2013)
Стопа беше 13, таргета 18по-добро беше от 1:1
Но в последствие дръпнах бързо стопа на 0, защото допуснах, че може да тества 76 фибото, както и се случи, а и даде вход за нова дълга
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Последния ми ден за трейд от годината беше доста кофти с това евро...дано новата е по успешна...вече само релакс![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес голяма цъканица, даже съм и бая пипсове напред.
Останаха ми две сделки.
Сел с двоен обем 1.37, стоп 1.3710. лимит 1.3685 и квото такова.
----------
Успех от мене на тези, които ще продължат да се мъчат и другата седмица.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?