Кой ще ми забрани да крещя?
Знаете ли колко съм не послушна като реша?
И от тъмно не ме е страх!
![]()
![]()
![]()
Кой ще ми забрани да крещя?
Знаете ли колко съм не послушна като реша?
И от тъмно не ме е страх!
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (04-12-2013)
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Не знам кой какво изпроцедира днес, но да ви кажа на Алф процедирането беше за 3 точки!
Сутринта го видях! Сега не ми се връща да копирам!
Само отбелязвам за протокола!
Ааа и картинка показа!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (04-12-2013)
Фафле, това с ПРОЦЕДИРАНЕТО е бошлаф работа. Както е написала БАБА МЕЦА, не е важно какво ПРОЦЕДИРАШ, а какво КАСИРАШ![]()
Планът все още в сила
Давай доларе
Ми що всеки път викате Давай доларе бре
Един път му викате като пада еврото и други път пък му виката като качва еврото
На мене долара ми през оная работа ,на къдете ще да ходи![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
На мен ми е още по-през оная работа
стига до 5-10 минутки да мине през 1,35261!!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Oleg (04-12-2013)
Съглана съм, но нали ако го видиш правилно, може да го трейднеш правилно!
А иначе и аз мога да процедирам.......въпроса тук е, че той ПОДРЕДИ ПОСОКАТА!
А като се знае двойката дневно какви писове прави, какво пречи да да кажеш цифрите?
ПП не омаловажавам труда на никого! Не ме разбирййте погрешно!