Аз още го ям като го видя, ама той намали форумното греене.Е ти си беше в правото тогава, но и беше хипер брутален![]()
Мине се не мине време и някой му прещраква в главата разума и започва да се изживява като най-големия![]()
Toз маранди сега е същата работа
http://www.investor.bg/forum/showthr...14247&page=226
Тука се е сдърпал с абса.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КУЧИК не беше ли тоз с демото БОКОГЕГА
или пък РЕДА се бърка с ,,,,,,,,,,,,,,,,,
П>П>КЛЮКАВИЦАТА или нещо подобно,,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (28-11-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (28-11-2013)
Ти наливаше масълце тогава, но аз съм ти простил, защото умея![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (28-11-2013)
не БА....некакъв много странен му беше ника....на снимката кат чобанин беше и ника му беше смешен ма не се сещам вече....нещо татарица...гьостерица нещо такова ми е останало в главата.....беше си дал инвестор паса да му зяпат резултатите в реално време.....и за сдемица май някъде удвои ли утрои ли....накрая малко преди да свърши облога за нарастването на акунта....го подпря кола....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Намерих му на Стамбата картинките.
Чака 50% корекция на спада от 1.38, но нивото и каките му са вече бити.
Има логика в думите му, но според мен пазара ще бие 1.38 и тотално ще му анулира вълновата постановка.
Освен ако не излезе някой супер добър фундамент за долара, а не виждам до нова година откъде.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Nikky (28-11-2013)
JaY_Z, мисля, че говориш за КЛЮКАВИЦАТА![]()
Toз даже си направи и табелка с признание, че е най-големият тъпак
Ще я потърся![]()
JaY_Z (28-11-2013)