ей я да ви питам смятате ли че този Вайман може да го използват като катализатор на импулс или хич да не го чакам и да лягам да се лекувам![]()
ей я да ви питам смятате ли че този Вайман може да го използват като катализатор на импулс или хич да не го чакам и да лягам да се лекувам![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Вайдман може да се използва като катализатор и на 100 пипови движения, особенно като говори в качестовто си на БУБА-джия.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
coldys (13-11-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще взема да го изчакам тогава до сега не съм срещал негови изказваниядано пусне някоя стинка
Наздраве на тези дето пият аз си сипвам едно малко да уморя вируса
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Absfresh, нали знаеш, че от вчера търся движения от обръщащ триъгълник. Смятам, че вчерашното беше първия лег, а днес предстои втория
Напълно е възможно, ония Бубаджията ако заговори колко е задобряла Германията и как рисковете са се смалили да видим 100 точки нагоре.
Но много ми се иска късо, още нямам позиция, но по-лесно ще ми е да влизам надолу.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?