Добрю ютрю
Не можахме пак да издирим БАБА МЕЦА.
Следващите часове предлагам да се съсредоточим
върху проблема ,,,,,,,,,кое ще е по-изгодно за нас
форексиджиите в краткосрочен план БАБА Меркел
да спечели или да загуби???![]()
Добрю ютрю
Не можахме пак да издирим БАБА МЕЦА.
Следващите часове предлагам да се съсредоточим
върху проблема ,,,,,,,,,кое ще е по-изгодно за нас
форексиджиите в краткосрочен план БАБА Меркел
да спечели или да загуби???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За мен, тя вече е спечелила. Така че го оставям без коментар. А дали ще се отрази на еврото?? По скоро не. Знам ли? Ако акулите са го отиграли в аванс, а ние цацата чакаме чудеса......................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Emil Enchev (22-09-2013)
Oт това ти мнение , да разбираме ли , че вече си за 1.26.............![]()
Nikky,
не, текущо ше се дебат акулите
имам къси от петък вечер, но само да видя задържане на бичи интерес повечко време у графиката и съм се метнал на биците
дългосрочно съм бичо настроен доста над 1.4000![]()
adobro utro
десните губят позиции в европеиската политика.............
рестрикциите и свиването......омръзна на цяла европа..........
в краткосрочен план........
скачените икономики..........като нашата........ще спечелят ако баба загуби............защото зад ъгъла надничат евро -облигациите
и финансирането им ще се облекчи.............с по ниски лихви
ще загубят спестителите...../холандия и германия/техните правителства ще трябва да свикват на едни по високи от сегашните лихви по дцк............
форексджиите............ще се радват на един по малък риск от интегрирането на пулсациите на пазара.........
но пък и възможноста за резки печалби ще намалее.......................
т.е........спекулата..........ще отстъпи място на инвестицията..............
а големите спекуланти ще станат крупни ивеститори..............в процеса на федерализирането на европа...............
те тава е................................
----------
пп..
а БАБА МЕЦА.......... СЕ Е ПОКРИЛА
ЩОТ У ГЕРМАНСКО Е Е БАБИН ДЕН...............
И ВСИЧКИ БАБИ САЗАЕТИ.............
Последна редакция от alf : 22-09-2013 на 09:33
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
alf,
Меркел е против еврооблигациите твърдо демек против еврообединението и затуй акулите ше я свалят, бърка им сметките
требе да дойде некой който е за еврофедерация, социалистите казаха че биха се съгласили на еврооблигации демек са направили сделката с кой требе вече
картите са раздадени само требе ги свалят![]()
Е ТЕ ТОВА И АЗ СЪМ НАПИСАЛ.............alf,
Меркел е против еврооблигациите твърдо демек против еврообединението и затуй акулите ше я свалят, бърка им сметките
требе да дойде некой който е за еврофедерация, социалистите казаха че биха се съгласили на еврооблигации демек са направили сделката с кой требе вече
картите са раздадени само требе ги свалят
.................................................. ......................
----------
ПП......ТУК ИМА И ЕДИН ВАЖЕН ИГРАЧ................КОИТО ЩЕ ОБЪРНЕ МАСАТА........................
НО ЗА ТОВА ДРУ ГПЪТ.................................
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E