то не е от това. мъжете стават мързеливи. по лесно е да угаждаш на тая дето е вкъщи отколкото да търпиш мрънкането и да се поддържаш за тези дето не са ти вкъщи.
затова 90% от мъжете над 30 имат шкембета и за нищо не стават. не че и жените им стават много ама поне има нещо там.
затова жената трябва да ти е яка и трябва да не може да търгува със секс щото ако почне ти можеш и другаде да си намериш и то по младичка и по хубава..
Ами ако тръгне другаде да търгува![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ах те ергенчетата на бати , как само се хилят волно на фона на такава сериозна тема, чак неизбежна!
Чадо, жал ми е да гледам как гордо вдигната ти глава ще падне посечена в неравна битка. Само не се изтървай да го играеш романтик, че тъй без да се усетиш ще те настанят да спиш откъм страната на прозореца. Да не кажеш после че не съм те предупредил
Комарджи, да ти представя кръговрата на дрехите ми
Като ги сваля от мен, ако са чисти, отиват на стола, ако са за пране отиват за пране, после в пералнята, на простира и после пак на стола
Дрехите ми може да си помислиш, че не обичат затворени пространства, ако съдиш по прекараното им време в шкафа
За чиниите и прахосмукачката да не говорим
И ти ми казваш, че това ще се промени ли ? НЯМА ШАНС
Иначе много обичам да ми е чисто и подредено...освен на бюрото. На бюрото ми задължителнo има хирургическа ножичка(обичам да си играя с нея), нокторезачка, много монети(действат ми приятно и ме успокояват) разни други боклуци като опаковки, календар, дистанционни, документи и това всичкото е разхвърляно за по-голям душевен комфорт![]()
е това е .ако тръгне тръгне, кво можеш да направиш... важно е детето не родителите с кой спят. тя като иска да ходи другаде да ходи, никой не я спира. ама да му мисли като ходи после кво ще прави.
и обратното важи разбира се. ти ако ще ходиш някъде да му мислиш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (05-08-2013)
Чадо, видимо не си готов за битката - проявяваш излишно самочувствие -ставаш уязвим!
вгледай се внимателно в чертежа който съм ти предоставил. Сивата територия - "Неизползваната територия". Замисли се върху нея и как така съществува тази територия, след това проектирай направения извод по общо към живота и ще ти просветне. .... а се и вгледай и в думите на Фафа към теб - повярвай ми, не си разбрал скритото посланието в тях, а само си разчел думите ѝ. На кафе с жена е едно, другото е друго
![]()
Хахахаха Еййй, Комарджи, много те бива с думитеЧадо, видимо не си готов за битката - проявяваш излишно самочувствие -ставаш уязвим!
вгледай се внимателно в чертежа който съм ти предоставил. Сивата територия - "Неизползваната територия". Замисли се върху нея и как така съществува тази територия, след това проектирай направения извод по общо към живота и ще ти просветне. .... а се и вгледай и в думите на Фафа към теб - повярвай ми, не си разбрал скритото посланието в тях, а само си разчел думите ѝ. На кафе с жена е едно, другото е друго
Олег, нали знаеш, че архивите остават. Ще ти припомняме дружно и ще се хилим след години
П.П. Някога един от любимите ми лафове беше, че съвместният живот е взаимни компромиси от нейна страна. Сега знам защо им викат взаимни. Като гледам Фицката, и той знае.![]()
Няма битка Комарджи. Само ти казвам как стоят нещата
А Фафа правилно е написала, затова й лайкнах мнението
Не знам защо ги изкарвате тези жени все едно са някакви тероризиращи същества. Мнението на жената трябва да съвпада с моето, ако не съвпада, жени има много![]()
Точно така! И всичките са еднакви. Само демоверсията първите 6 месеца е различна![]()