админа ми се обади - каза щото искал да вдигне популярността на темата на Реда и затова затворил другата.. Реда го бил черпил една ракия...
мирише ми на корупция...
админа ми се обади - каза щото искал да вдигне популярността на темата на Реда и затова затворил другата.. Реда го бил черпил една ракия...
мирише ми на корупция...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
СЕГА ВЕЧЕ ГО СРУТИ ЕВРОТО. На въпрос да поясни за лихвите, каза, че за удължен период от време лихвата или ще е сегашната или ще я свалят. Отказа да поясни какво е удължен период от време.
Това е най-важното днес.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
D-12 (04-07-2013)
Мале тоя Драги ми закопа всички надежда за силно евро![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добре де.. Драги не каза ама абсолютно нищо ново.. що падна това евро.. не, че не съм доволен де... но преди малко затворих.. като не знам що пада, по-добре да изчезвам бързо...
.. опсс. това, че може да свали още сега го видях.. дам избърах със затварянето...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е как ще не е казал, виж ми горните две мнения. .............................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
още една дълга мушнах на 1.29000
давай евротооо![]()
Зоната от ПРОЦЕДИРАНЕТО излезна.
Сега да видим онова ЧИСЛО дето уж е ЦЕЛ,,,,,,,
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Наистина не се е срутило до нивата от 1.27...., но това не ме успокоява особено в момента - скоро ще изгърмя и ще нулирам![]()