Абса чадо,
обикновенно посочените числа
са силни зони на подкрепа и съпротиви, и не само!!!
Всеки сам решава как и дали да ги търгува !!!)
Абса чадо,
обикновенно посочените числа
са силни зони на подкрепа и съпротиви, и не само!!!
Всеки сам решава как и дали да ги търгува !!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (04-06-2013)
ПРАСЬО не мога да кажа КАК, щото и аз не знам точно!!!
ПРЕПОРЪЧВАМ ти влизане с цял акаунт по зоните !!!![]()
Последна редакция от REDA : 04-06-2013 на 11:32
фицката (04-06-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (04-06-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ШЕФЕ, свърших за днес, ако може да ме освободиш от часа по физкултура
Отиграх едно мечо гартли и мисла,че веч ми се полага малко да се повея по центъра на чист въздух
да ме види народа,чее съм жива
----------
А бре "моми" спите ли? Гледам шетате по-другите теми,тук няма кой да обяви резултата
Да не сте се изпокарали нещо?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
REDA (04-06-2013)
Таз нали уж по-сериозна тема, та пишем глупостите по другите![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
NIQUE (04-06-2013)
Мисля дойде време да обявя безпристрастно и резултата от днешния ден!!!!!!!!!!!!
REDA ВОДИ СЪС 151:25 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (04-06-2013)
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?