Да, предполагам ако изобщо нямам транзакции през картата, то няма как да ми вземат пари. По едно време е имало и промоция, без да се плащат тези 16$, но не знам дали ще има пак. Имаш и 1$ месечна поддръжка, които си ги дърпат ако има наличност.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (12-01-2013)
На мен са ми ги удържали,защото в баланса на картовата ми сметка ги няма точно 16$!
..........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
колеги важно е да сме живи и здрави брокери много и брокерки тоже....![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
хм...какво да ти кажа ?сега имам останали 800
и отново ми пише в л.кабинет че мога да тегля 650
наредих теглене.......... и чакам................вече десети ден ще стане само щуротии
през туи време теглих три пъти през другият брокер..................
мисля че моито е някъква грашка от тяха страна /и двете позиции за които ме санкционират си бяха с лимити
и рискувах с фул обем около 850 долара и ги оставих през двата дни почивни ,. ...ако бях ги загубил щяха ли да ме компенсират?/
просто не допускам че е умишшлено защото голем автогол е.................
компания където иска да заеме добри позиции не би сторила умишлено подобна глупост...........
/да мислиш разни комбинации по малко да ги теглиш например по 100 е недостоино........./
поне да ставаше въпрос за 60 000 или по голяма сума
то 600 , и то изкарани честно.................
що за смешка........? тук сме в национален форум !Аз ако упралявам подобна структура ще сеизвиня и като видя невероятният резултат постигнат с честна търговия/100 за три седмици 1400 ...170% годишна лихва/ /ще предложа на треидъра достоина длъжност в компанията ми..........от което ще спечеля милиони......................
дано тези които трябва да вземат отношение към това да го направят
как така , спечелени честно пари , няма да ги получиш ?
Предполагам всичко ще се уреди с времето![]()
Ами ако са някой канцеларски чиновници, дето дори не разбират от форекс!?! И си мислят че правят добро за компанията като хакват някой по-добър.![]()
alf, аз и другаде писах, че това е някой бездарен канцеларски плъх, дето си мисли че прави добро на компанията, като хаква добрите. А сигурно и хал хабер си няма от материята.
Ако аз бях мениджър на компанията знаеш ли каква бонус схема бих приложил. Бих пуснал акаунти с 5 пъти по-големи обеми от бонуса. Например имаш бонус 200 долара, ето ти акаунт 1000 долара! И 50% от печалбата за трейдъра, 50% за компанията!! Но бих сложил и един скрипт. При загуба с 20%, акаунта автоматично да нулира и прекратява работата! Така че трейдъра ако губи, да не може да загуби повече от колкото е бонуса му! Както си е в момента. Но ако печели, да печели и трейдера, и компанията!!
Я си помисли за това ноухау!!! Тогово щяха да те носят на ръце.![]()
alf (12-01-2013)
Разгледах спразумението като обърнах сайта на инстата на български и до точка 5.11 е преведено и точно5.12 е на английски.добро утро,
ето на това се позовават, може ли някои да го преведе и тълкува
5.12. In case the price change that was caused by a difference between the last value of a forex instrument price and the first one at the point of market opening or was related to a news release affects the profit by more than 10% of the initial deposit, the Company reserves the right to make a correction to the result of such deals by a value proportionate to the difference between above-mentioned prices by means of charging part of funds from the trading account with the following note: "Point 5.12 correction", in certain cases at the discretion of the company minimum alteration of profit can be limited by less than 10% of total deposit.
като се има в предвид че двете въпросни сделки бяха с фиксирани лимити и пазара отвори много близо до лимитите
2, 3... пипа разлика /лимитите бяха 1.3270/ и става въпрос за 2.01 2013 отварянето.......
а позициите с лимитите са отворени на 31.12.2012......... няколко часа преди да затвори пазара.............
мисля че 5.12 /текста/ не касае моят случаи но все пак някои с добър англииски да каже..........
5.12. В случаях, когда изменение цены связанное с разницей между последней ценой инструмента перед закрытием рынка и первой ценой инструмента на момент открытия рынка, либо связанное с выходом новостей, приводит к изменению прибыли на размер более чем на 10% от суммарного депозита, Компания оставляет за собой право, скорректировать финансовый результат таких сделок на величину пропорциональную разнице указанных выше цен в пунктах, посредством списания средств с комментарием "Point 5.12 correction", в ряде случаев по усмотрению компании ограничение на минимальное изменение прибыли может быть установлено в размере менее 10% от суммарного депозита.
ето го и на руски.
Последна редакция от hanuman : 12-01-2013 на 12:30
alf (12-01-2013)
Но и някоя грамотна платформа. ECN. С тънък спред. Някъде около 0.3 пипа. Без рекотиране. Без слипидж.alf, аз и другаде писах, че това е някой бездарен канцеларски плъх, дето си мисли че прави добро на компанията, като хаква добрите. А сигурно и хал хабер си няма от материята.
Ако аз бях мениджър на компанията знаеш ли каква бонус схема бих приложил. Бих пуснал акаунти с 5 пъти по-големи обеми от бонуса. Например имаш бонус 200 долара, ето ти акаунт 1000 долара! И 50% от печалбата за трейдъра, 50% за компанията!! Но бих сложил и един скрипт. При загуба с 20%, акаунта автоматично да нулира и прекратява работата! Така че трейдъра ако губи, да не може да загуби повече от колкото е бонуса му! Както си е в момента. Но ако печели, да печели и трейдера, и компанията!!
Я си помисли за това ноухау!!! Тогава щяха да те носят на ръце.
Ще печели и брокера, ще печелим и ние.
Направо ще къртим мивки!!
Еех, мечти!![]()
Да вземете по една кърпичка да си позабършете лигите ли!!!
.................................................. .................................