Много тий сложна рецептата чадо по-сложна и от тест за бременност....надявам се никой да не го пробва....щото може да доведе до нежелани ефекти.....
кат бех по млад съм го правил няколко пъти....на леко гладно опъваш едно дълго кафе.....към 1000-1500мг л карнитин.....и след половин час креатин или бета-аланин и след 45мин до час.... дъвчиш хап кленбутерол.....после ходих да бягам.....кат кон.....
..........................
дай нещо по - елементарно
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Исках да пратя ЛС и си го пратих на мене------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
мълчи бре,на мен там ми е лимита ти па и ти предател туканка се явяваш
.................................
бабе да не се опита нещо скришом да направи
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Скъсихте ли ил само на ЖИУОТНИТЕ глупостите???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
скъсила съм шефе пауд/долар от 1.6640 с добавки
.........................................
чекам да ми кажеш дале е добре...
мож съм жувотно ама...
----------
виж нека да е отлежало, спало у фризера 20 часа поне
люмонада нема нужда
па идиота/магданоз-лимонче-маслинка ти го отстъпвам
язе не обичам редки напитки,храни и хора
JaY_Z (05-02-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.