Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дизеле Дизеле
Да съм сбъркал, ще дам стоп някакъф!!!
Вчера близо 100 пипа профит.
Днеска близо 80 пипа профит.
Не съм за оплакване.
А ти виеш тука с месеци за няква посока
кат гладен КАРПАТСКИ ВУК!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
I trade with an ICMarkets ECN account
фицката (30-01-2014)
То по-важното е какво се е разбрало
Па БАЧО ти ще е разбрал вероятно, същото което и аз
Но аз и не чета публикуваните сделки така, че все тая
Ако чета, може да се объркам като БАЧО![]()
Един луд в инвестора, дето се хвалеше как прави по 100% седмично, всяка седмица и ако му опонираш нещо скача на бой.
Много забавен беше, ама продаде паунд/йена без стоп с добавки на 156 и нещо към 165 започна само да заеква, а на 170 се изпари кат фъззз от гащи.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (30-01-2014)
ем той БАЧО е виновен според мене...
с тая дълга инвеститорска...бутнал го е чиляка![]()
![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
фицката (30-01-2014)