JaY_Z (22-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе въпроса е друг. Още като тресна тройното дъно по 1м , дето го коментирахме си казах, тука трябва слагам нулев стоп, но не го сложих, сложих го отгоре, че и с 3 пипа над върха по бид. Тръгнах да отметна една задача и си казах, ще го перне за 1 пип и ще се изсипе.
Карай, не е въпроса в парите или процентите, нищожна е загубата. Въпроса е в принципен.
Преди няколко дни направих същото, пак с 20 точки стоп, пак на ниво дето беше безсмислено и пак го знаех.
Тези безсмислени сделки трябва да се изолират. А те са винаги еднакви. Влизам по голямо очакване, примерно на 4 часа, по сигнал на 1м, после тръгне добре и слагам стопа по 30 м. Което е пълна тъпотия или стоп 1м или стоп по 4 часово очакване, това ми е мисълта.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Я да попитам, какви са ви очакванията за ДАКСА
Че взех че го скъсих по М5 и като поогледах по-големите графики ми са видя една бездна надолЕ![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Там няма такава, а онез парижани са големи особняци. Като са франзуци и си мислят, че всички трябва да говорят на френски. Двама даже ги напсувахОплаках се и на управителя, че се правят онез, че не ме разбират.
После ми се извиняваха и молиха управителя да не им удържа от заплатата
Не стига че им плащам аз парите, ами ще ми държат сметка и на какъв език ще говоря![]()
Oleg (22-01-2014)
Ама това е верно за французитеТам няма такава, а онез парижани са големи особняци. Като са франзуци и си мислят, че всички трябва да говорят на френски. Двама даже ги напсувахОплаках се и на управителя, че се правят онез, че не ме разбират.
После ми се извиняваха и молиха управителя да не им удържа от заплатата
Не стига че им плащам аз парите, ами ще ми държат сметка и на какъв език ще говорясупер гадчета са ..... особенно френските евреи
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (22-01-2014)