НищоТоз е в графата ултра селско изпълнение.
Вчера реших да спирам с големите обеми за няколко дни, че нещо няма сила надолу, пуснах си за теглене профита от началото на годината.
Хем днес имах пътуване, за кво пак отворих позиция и то с 4 лота. След това позицията беше 20 точки отгоре, вместо да си ги прибера или поне нулев стоп да сложа, аз бустанаджийската, няма начаин да не слезе. Сега 920 долара задница, да мисля повече занапред.
Никак не ме е яд като дам стоп при сбъркан анализ, но такива балъшки се мисля, че и след 10 години ще продължа да раздавам.това е защото ни връзва и в един момент самонадеяността ни бива наказана
И на мен ми се случва ,дори 1/3 от стоповете ги давам именно заради това
и табелка имам на стената .... ама кой ти гледа
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Доста по-малко са, около 0.2% в случая, ама нали професионалист ще ставам, десетки милиони ще управлявам. Не трябва се правят грешки от идиотщини щото никога няма стана професионалист.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Ти нали си в 90%печеливши, какъв е проблема на 3 гламави стопа от 10, при 100ордера
Оплакванията ви звучат като проблема на милионер, който не може да реши да си вземе М6, RS6 Или C63 black series![]()
От тук може да се влезне за @3588---------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Олег, всяка точка е безценна. Мене 10 човека мониторинг ми правят, не трябва да си позволявам простотии. А аз периодично , разбирай 1 на 7-8 дни правя тъпотия.
Както и да е.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Ми не е така Олег, защото това са грешни входове или неправилен мениджмънт на позиция, поради ЕГО![]()
Аве не забелязвате ли, че сайта се зарвжда по-бързо от преди![]()
Преувеличате и двамата с абса.
Всичко се смята в проценти. Има си и процент допустима грешка.
Дали ще е един-пет стопа или закъснял вход, и така стопа да стане повече с да кажем 5 пипса, все едно е.
Абсе, тез хора ако разбират толкова много, ще си вършат работата сами
Какъв мониторинг правят ? За инвеститорите е важен единствено крайният резултат какъв е.
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Ама да допущаш една и съща грешка много пъти е глупавоПреувеличате и двамата с абса.
Всичко се смята в проценти. Има си и процент допустима грешка.
Дали ще е един-пет стопа или закъснял вход, и така стопа да стане повече с да кажем 5 пипса, все едно е.
Абсе, тез хора ако разбират толкова много, ще си вършат работата сами
Какъв мониторинг правят ? За инвеститорите е важен единствено крайният резултат какъв е.па ние с Абсата сме умни
![]()