Добре де,ама за два дни как така без причина от къси мина на дълги,кой анализ ти беше грешен.
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
не се развиха трендово, много влачене дъна с по 20-30 пипа , няма обеми, няма големи играчи с къси
затуй минах на дълго и то дългосрочно дълго, то ако късите бяха начало на голям тренд къс трябваше да започнат с големи обеми с големи спадове, та затуй
няма грешно, преценям тествам и наблюдавам седмица две как се развиват нещата и преценям има ли потенциал или не и сменям посоката ако не ми харесва развитието![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Редееее, виж какво четиво ти намерих
http://www.helikon.bg/books/54/-%D0%...B0_146636.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дизелче, както каза Абсата , обявиш дълги (1.40) - те тръгнат къси .......обявиш къси паунд и евро - те тръгнат дълги ............ От Септемврийския ФОМК ( горе-долу) немаш познаване никакво ................. Ще те усетят от Инстата , че немаш никакво зимане-даване с акулите - макулите и ше кръцнат бонусите...............А може и старите да поискат да върнеш ............... с мотив : '' Не познаване на твърдение повторено 1234 пъти '' ..............не се развиха трендово, много влачене дъна с по 20-30 пипа , няма обеми, няма големи играчи с къси
затуй минах на дълго и то дългосрочно дълго, то ако късите бяха начало на голям тренд къс трябваше да започнат с големи обеми с големи спадове, та затуй
няма грешно, преценям тествам и наблюдавам седмица две как се развиват нещата и преценям има ли потенциал или не и сменям посоката ако не ми харесва развитието![]()
GGBG чадо,
нямам интерес към темата!!!
По нета има достатъчно инфо
ЧИЛЯК да стане доста изкусен СПИРТОВАР!!!
Мен по ме интересува домашното производство
на биРА, но все не се прежалвам да почна.
ДНЕСКА многоооо скучен ден.
Друго си е да има пазар.
Ся като прелистиш форума само обяснения
от Дизела как било тренд нагоре през пост
и тра-ЛА-ЛА тра лала,,,,,,,, думбала![]()
квото е взето няма връщанеДизелче, както каза Абсата , обявиш дълги (1.40) - те тръгнат къси .......обявиш къси паунд и евро - те тръгнат дълги ............ От Септемврийския ФОМК ( горе-долу) немаш познаване никакво ................. Ще те усетят от Инстата , че немаш никакво зимане-даване с акулите - макулите и ше кръцнат бонусите...............А може и старите да поискат да върнеш ............... с мотив : '' Не познаване на твърдение повторено 1234 пъти '' ..............
акулите не обичат да дават , само взимат
аз позиции на загуба затворени нямам в 99.99% от позициите си![]()
имам старо такова издание....на ПДФ.....който се вълнува че му го пратим....тооо......човек за 5 лв ко ли не прави......![]()
![]()
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Ами Абса ти под ръка бре, кво се чудиш толковаGGBG чадо,
нямам интерес към темата!!!
По нета има достатъчно инфо
ЧИЛЯК да стане доста изкусен СПИРТОВАР!!!
Мен по ме интересува домашното производство
на биРА, но все не се прежалвам да почна.
ДНЕСКА многоооо скучен ден.
Друго си е да има пазар.
Ся като прелистиш форума само обяснения
от Дизела как било тренд нагоре през пост
и тра-ЛА-ЛА тра лала,,,,,,,, думбала
гпогпжтържтръгнрэгтрэтнлж тнлтвлнгвл
Ко стаааа МИСКИНИНИ.....
...изработихме днешният ден чакаме утрешният
Днеска сутринта форума яко циклежж....чиляк не мое да пожелае убаФ ден на БАЧО![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
REDA (18-01-2014)
Много теми станаха и се пръснаха хората и животните и затуй тъй ти се струва.