Абе кво му обясняваш на Бачо и аз се пробвах 47 пъти, но не отбира. Тези зони стават само да ги напише и да им даде гръмки имена.
НЕКА. ЩЕ![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не ме мързи вааааааа
Понеделник е !!!
Спи ми се, не ми се работи, искам да лежа
Добре че снощи си сготвих, че тази сутрин само притоплих и хапнах, че ако трябваше пак да си готвя нещо, гладен щях да стоя![]()
Мож да е редно, ма е пожелание-----------------
п.п. Трябва да се уважава труда на Бачо, защото все пак той го предоставя безплатно на всички съфорумци. Всеки сам определя как да търгува и какво да търгува, затова и има печеливши и губещи на пазара. Нивата, които се дават от участниците във форумът, са плод на опит и/или стратегия, което не ги прави задължителни. Затова мислете сами с главите си![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
То си е като събота-------------------------------------------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Че тогава нали няма да има друг за обвиняванеМож да е редно, ма е пожелание-----------------
п.п. Трябва да се уважава труда на Бачо, защото все пак той го предоставя безплатно на всички съфорумци. Всеки сам определя как да търгува и какво да търгува, затова и има печеливши и губещи на пазара. Нивата, които се дават от участниците във форумът, са плод на опит и/или стратегия, което не ги прави задължителни. Затова мислете сами с главите си
Тц, не мой така![]()
фицката (13-01-2014)
Ааааа не, ако е събота ми е много гот и даже поработвам...понеделника е тежко обаче, хем пазар няма(обикновено няма), хем не ми се работи
Едвам дочаквам вторника
Вторник е хубаво и така до края на петък.
Явно и ти не си ме разбрал - идеята ми е, че 2-3-4-5-6 пипса +- значат много на пазара, а не, че някой "яде дървото" заради РЕДА. Всеки сам си отговаря за управлението на капитала. Далеч съм от мисълта да оспорвам труда на РЕДА в темата
п.п. Трябва да се уважава труда на Бачо, защото все пак той го предоставя безплатно на всички съфорумци. Всеки сам определя как да търгува и какво да търгува, затова и има печеливши и губещи на пазара. Нивата, които се дават от участниците във форумът, са плод на опит и/или стратегия, което не ги прави задължителни. Затова мислете сами с главите си![]()
I trade with an ICMarkets ECN account
фицката (13-01-2014)