Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (09-01-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ЗА зодията питах Фицката!
И Реда да си каже!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (09-01-2014)
Извинявам се за спама - някой чел ли е Нийли? При него има една формация - диаметрик: практически представлява два триъгълника, залепени един за друг. Може да се появи във всякаква фаза на тренд или корекция. Ако това, което току-що видях е вярно, със сигурност ще видим пак нещо над 1.3800, което пък хич не ме радва:
[IMG][/IMG]
I trade with an ICMarkets ECN account
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег нали знаеш, че живота е по лесен, когато не го живееш сложноТа аз обичам да опростявам нещата, сиреч мрънкалниците оплакващи се от живота си, са глупаци за мен
Ако шофъора е доволен от работата си и тя му позволява да живее животът, който желае, то за мен е умен Човек
![]()
Emil Enchev (09-01-2014)