Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По принцип е 20 пипса, освен ако няма съпротива/подкрепа по-наблизо, която да е основание да е по-близо. А като направи няколко бара на плюс, както в случая, го местя на плюс 1-2
Вчера проверих и 2012 от януари до май, и даде супер резултати също.![]()
Emil Enchev (02-01-2014)
ни пада бре Прасьо
на една минутка опря долу в каналчето, не го проби и връща нагоре
ще целим 1.40 може и 1.45 да удари
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
С отложен предполагам е входа и РР 1:1 ли си го проверявал?
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Чак до еуфория...не знам,но определено тези които купуваха здраво заради дивиденти преди нова година,сега едва ли ще са толкова активни и е нормално индексите да си починат от ралито нагоре..................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е аз тези сривове ги чакам от 1 месец,ама все нагоре и нагоре дърпа![]()
Ой , малееееееееееееееееееееее е
Вижте и Дау как тръгна, мед ми капе на сърчицето.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
дългиииииииииот09.................. ............![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
При отложените процента пак е доста добър(над 60 е), но с пазарните е значително по-добър
За 2012 дава над 20пипа среден профит от сделка, а пълен стоп от 20пипса, почти няма. Това е при евродолар обаче, за йената и паунда не съм проверявал, но там е доста по-различна структурата и резултатите ще са много по-различни.
Emil Enchev (02-01-2014)