Имам излизане сега! Слагам стоп и профит , и бутайте. Докато се върна да сте ударили профита!8
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако ти хрумне можеш да ми го разкажеш на по чашка
Аз ОБЕЩАВАМ на никой да не кажа
Иначе ако все пак решиш да не ми го разказваш наемаш си патентна кантора. Ако пък не ти се плаща отиваш във европейското патентно ведомство в Мюнхен или в Хага и подаваш документи по образец , 5-6 много важни документа са, чертежи, реферат и т.нн, плащаш едни дебели такси и после те правят проверки и т.н. и си готов.
Понеже има разминаване в някои аспекти със САЩ ако идеята е наистина добра можеш да минеш и през тяхното патентно ведомство.
Важно е да знаеш, че в САЩ има 1 такса, докато в Европа се плаща такса всяка година.
Познавам човек, който дебне изтекли /неплатени патенти в някои сфери с приложение и репатентова чужди продукти, после ходи и ги мъчи за пари за да не ги съди и често си плащат. Кара кола за 200к лева, значи плащат често.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
E как няма, нали на шот-а е заедно с графика на мт4 /изрязана и не се вижда/. Трябва ми нещо такова без дълбочината и с панел за отложени поръчки. Естествено, да чертае входовете и изходите
I trade with an ICMarkets ECN account
Имаше преди доста години някакъв, който беше патентовал "270 Е", мисля че беше. Та деране от Мерцедес е имало
----------
Ми зависи кво си ял преди това-----------------------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
подобен модул с дълбочина на пазара има и в Алпари само че е за МТ5 платформа то и на други брокита на МТ5 го има този панел вграден
за отложени ордери мога ти предложа ето тези скриптове -има си обем,стоп, таргет ,меджик ставаш невидим за брокера![]()
freelancer (19-12-2013)
Това как става, при положение, че каквото е на платформата ти, това е и на сървъра на брокито![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН