За евро-франк говорим в момента. .
Да не ги объркаш.................................... .........................................
За евро-франк говорим в момента. .
Да не ги объркаш.................................... .........................................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Absа, аз друга щуротия ми се върти в главата. Дали да не вляза с две противоположни. По оная стратегия-експерт дето я описа преди дни. Но без да им слагам лимити. Вече ден за ден, да затварям ръчно, при профит над 20 пипса, на една от позициите. И да потдържам баланс между тях. Отворих ислямска сметка, без лихвен суап. Но трябва малко да помисля. Ако пак се качи над 1.23, едва ли скоро ще слезе.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Лошото е, че за срещуположни гридове ти трябва поне 2 клетки средна вола на ден. Иначе нищо не правиш.Absа, аз друга щуротия ми се върти в главата. Дали да не вляза с две противоположни. По оная стратегия-експерт дето я описа преди дни. Но без да им слагам лимити. Вече ден за ден, да затварям ръчно, при профит над 20 пипса, на една от позициите. И да потдържам баланс между тях. Отворих ислямска сметка, без лихвен суап. Но трябва малко да помисля. Ако пак се качи над 1.23, едва ли скоро ще слезе.
А евро/франк нагоре е отворен за подвизи по някое време, не знам дали си бил на пазара, когато швейцарците сложиха борда. 10 фигури за 1 секунда, да не решат да го вдигнат на 1.3 с цел подобрена конкурентоспособност и целия грид да умре заедно със сметката.
Затова аз поне, само лонг и само със швейцарската банка отзад.
Как сте агънца???
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Бях. И на дъното бях ковнал яко лотове. Суапа още бе 26 цента на денонощие. Бях ги закръглил само от суапа да ми капят по 15 долара на денонощие. Капеха си включително съботите и неделите! 31 дена в месеца.
Но се усетиха брокерите. И го направиха и в двете посоки отрицателен.
----------
Сигурно не съм бил само аз........................................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не си само тиБях. И на дъното бях ковнал яко лотове. Суапа още бе 26 цента на денонощие. Бях ги закръглил само от суапа да ми капят по 15 долара на денонощие. Капеха си включително съботите и неделите! 31 дена в месеца.
Но се усетиха брокерите. И го направиха и в двете посоки отрицателен.
----------
Сигурно не съм бил само аз........................................
Да не кажеш после, че съм лош.
http://trader.benchmark.bg/bg_BG/%D0...%D0%B0_20.html
1/5 от пип на ден. 3.5 пипа на седмица.
Как сте агънца???
помня го този момент не беше баш за 1 секунда, но за няколко минути станаЛошото е, че за срещуположни гридове ти трябва поне 2 клетки средна вола на ден. Иначе нищо не правиш.
А евро/франк нагоре е отворен за подвизи по някое време, не знам дали си бил на пазара, когато швейцарците сложиха борда. 10 фигури за 1 секунда, да не решат да го вдигнат на 1.3 с цел подобрена конкурентоспособност и целия грид да умре заедно със сметката.
Затова аз поне, само лонг и само със швейцарската банка отзад.![]()
dobyr den
при мен "битите коне"не почиват уикендите.......
и сега работят..........
чак сега забелязах...........
от понеделник ги почвам........
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Сега да не вземе да стане пак така?
Пускайте, щотоможе да ви режат заявките![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,