Fafa (21-11-2013)
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
А Наздраве ви
Тоя Драги ко са е изказвал та толко ни е бърнал
Само малко прибрах ( 20 пипа) от отскока на 1.34 то рипнало яко
Ама да сме здрави)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами редувай ги Джей, тичане.......ходене. .......тичане, даже знам , чя е по полезно за сърцето!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JaY_Z (21-11-2013)
Неделя 12 км за час и 9 мин. Ама беше светло, сега се изпонаспъвах. Ами по-добре по 6 часа тренировки на седмица отколкото по 6 седмици болен в годината.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
JaY_Z (21-11-2013)
За това време правя 9 км....ако се напъна може би ще ги докарам 10, но после ме болят краката цял ден!
Трудно ми идва!
навън като бягаш не е ли студено.....
съгласен съм за спорта....и аз имам желание да спортувам ама капачките вече много щракат....пък иде зима и имам навика да качвам едни 5-6 кила.....
колко кила тежиш и на какъв ръст....
ПП аве РЕДА що днес го няма никакъв....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Ти си жена все пак, а и за жена час тичане е много добро постижение.
----------
В момента между 1.86 и 1.87 и точно 100 кила, преди 15 мин измерено и претеглено. Бях по-висок да го.... ,ама явно преди повечко съм се изпъвал.
----------
Почвам фитнес от другата седмица и сигурно пак ще кача до 105.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Ехее 10 км ,браво бе фафлети значи имаш супер телце тогава
![]()
РЕДА, взе няколко пипса и отиде да се напие в селската кръчма и да премахне депресията, заради това, че не стигна до легендарното @333333333!
И тази вечер ще спи при Мирко или Борко беше?
фицката (22-11-2013)