фицката (15-11-2013)
А сериал някой ? Че предпочитам сериалите аз. Сега гледам once upon a time, много хубав. Дракула също му пуснаха сериал сега, може да е добър. Но с митологичните същества...интересно ще е. Онзи игралният филм с горгоната беше добър
Аз ти писах кои следя, в темата за Е/Д. В момента свалям Misfits, че не съм го гледал. Но сега съм "видео кошче за боклук", та не знам дали ще ти хареса.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (14-11-2013)
добро утро
зоната............1.3434...............1.342 4............./със предподкрепа 1.3444//
оказва съпротивление и в двете посоки............
вчера курсо направи опит да я пробие .....и не успя.............
смятам че опити надолу днес няма да има, но ако все пак направим пробив там
целта 1.3250...............ще светне ............
НАГОРЕ:
ЩЕ ИМА ОПИТ ЗА преодоляване на съпротивата 1.3488............
после транзит през лъженивото 1.3517/ниво за отмора/............
за 1.3572 / съпротивата преди него е на1.3535/, където ако успее ,се отправя към целта 1.3636............
УСПЕХ!!!
пп едно зацикляне мкежду съпротива 1.3490...............и подкрепа 1.3434.........цел ден.............
мое доста акаунти..........да приполови.....................
Последна редакция от alf : 15-11-2013 на 07:16
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Добрю ютрю!!!)
Ставане и СТРОЯВАНЕ!!!
КаВе и ПРОЦЕДИРАНЕ!!!)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (15-11-2013)
Добрю ютрю
Индексите:
Японските са МНОГООО отгоре и гледат надоле!!!!!!!!!
ДАУ е малко отдоле и гледа надоле.
ДАКС е на текущи и гледа надоле.
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата 1,3481-1,3497 преодоляването ще даде
възможност да се иде в зоната около 1,3515-1,3520.
Преминаването над зоната вероятно ще води до движение до
към зоната 1,3550-1,3563.
СВИРЕПАТА подкрепата 1,3428-1,3418 и преминаването и ще води
до движение към зоната 1,3404-1,3390, а там
1,3333333333333333 ЛЕГЕНДАРНОТО привлича го!!!
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
@35069 днеска----------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Говори Баш Бай Брадър......Ко прайте спекуланти.Два дни ви оставих и кво НИЩО.
РЕД е за Звездите ми го говорят.
SP-никъде не гледа,щот си пием кафето
Японците ги сложих да спят
Дахс гледа на леву,а Дау на десно.
Днеска много железа много нещо.Ще звънна на Бай Мангал да идва с каруците.
Ойрото е нагоре надоле.
!.3480-1.3520 го чака да сръбнат по кайвенце
1.33 на вечера го кани.
Алооооо Трабанчето,да почваш да драштиш....
Старшинкатаааааа РЕД да въдворяваш...
И да не ми цапате да не ви изплющя....
Ай сполай ви.
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.