Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (31-10-2013)
Точно с нея се занимавам сега. Още съм лонг с нулев стоп, но се чудя 70-на точки профит дали да не ги взема, че никей му била една подсечка. Но по-скоро няма да прибирам и ще чакам цели нагоре.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Nasko чадо,къф точно юбилей се явява тва бря:
"ДА ЖЮВЕЙ РЕДА...ЧЕСТИТА ЮБИЛЕЙНА 1784 СТРАНИЦА".
Само се забавям да публикувам ПРОЦЕДИРАНЕТО!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (31-10-2013)
Индексите:
Японските са много надоле и пропадат надоле.
ДАУ е много надоле и гледа нагоре.
ДАКС е малко отдоле и гледа нагоре.
РЕДА обратно на Абсата смята, че курсо днес ще
ходи надоле!!!! Но разбира се това може и да не
стане така, че след малко КУРОДА да разпори
ПРОЦЕДИРАНЕТО!!!
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата 1,3706-1,3716 преодоляването
на което ще даде възможност да се иде на около
1,3735 и там да се реши дали ще ходи до 1,3784(ИДЕИНО).
СВИРЕПАТА подкрепата е в зоната 1,3695-1,3685 и преодоляването
и ще даде възможност на курсо да ходи до 1,3650 където ще се
реши дали да ходи до ИДЕИНАТА зона около 1,36111.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
Много тънък е момента по моите методики. Ако сега не тръгне нагоре от 1.3690-99, където цикли и пробие надолу, няма да имам никаква индикация да очаквам месечно затваряне над 1.3680. Не отменя бичия тренд по седмична, но ще корекцията ще продължи. Ако тръгне на немските продажби на дребно ще разкикерчим меците.
Ревизираха продажбите за миналия месец от 0.5 на - 0.2. Може и да излъжат днес с някой супер оптимизъм.
----------
РЕД-е, след вчера Курода е ясен, въпроса, който ме мъчи е да изнаглея ли с едно удвояване на дългите долар/йена и нулев стоп на двете на 98.000, ама много близо пущината , кат за изкаване на Курода.
Как сте агънца???
КинО (31-10-2013)
И еврото си заслужи нулевия стоп вече и мога се отдам отново на възглавницата.
----------
Имам питане
Мисля да си направя един сайт където да си пускам фундамент. Кво ще кажете за идеята?
Ще поканя и Бачо да процедира и защото му давам платформа за изява ще ми плаща по едно бурканче мед на седмица.
Как сте агънца???
ТУК ТРЕБЕ ДА СПОДЕЛЯ
ЧЕ СЕ МЕСТИМ НА ДАУ...............
ЩОТО ЩЯЛ ДА СНАСЯ СПОРЕД МЕЛМАКСКИТЕ ПРОГНОЗИ.............
КРЕДИТОРИТЕ НА ЩАТИТЕ КАТО ЧЕ ЛИ СЕ ПООСПОКОИХА......... ВЧЕРА.........
И СПРЕХА БАРТЕРИТЕ.............
ТОВА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО СВОБОДНО ПАДАНЕ...............
ДОКАТО ЩАТИТЕ НЕ ИЗМИСЛЯТ НЕКВА КРИЗА ОТНОВО.....................
----------
"И еврото си заслужи нулевия стоп вече и мога се отдам отново на възглавницата.
----------
Имам питане
Мисля да си направя един сайт където да си пускам фундамент. Кво ще кажете за идеята?
Ще поканя и Бачо да процедира и защото му давам платформа за изява ще ми плаща по едно бурканче мед на седмица.И НАПРАВИ САИТ ,И ВИДЯ ЧЕ ТУИ БЕШЕ ДОБРО................."
![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E