Реде не може да не процедираш!
Това значи да ни оставиш на произвола на съдбата......Не те ли е жал поне малко за нас......начинаещите! Нали трябва дасе учим от най-добрите!
И сега ако дадеш посокаааа.......нямаш равен!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Фафличке сега би било ТОТО,
щото РЕДА не знай кво точно ще кажат!!!
А и без ПРОЦЕДИРАНЕ ще мините май щото
ПРАСИТО и още 2-3 ЖИУОТНИ го обърнаха
тука на квартална клюкарница или нещо
дето РЕДА не може да се сети точно кво е.
Бе КИКЕРЧАТ се яко.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фаф.....това не е лошо отношение...............това е малко по тежък хумор! Аз се шегувах , не съм искал да се заяждам . Петък , събота и неделя съм в Пловдив ........Айде от мен да мине........всяко хубаво момиче което видя , ще мисля че си ти ........................Ники, къде видя в моя пост, лошо отношение към теб?
Но върни се назад и виж ти какво написа ти относно моята персона!
Приех го нормално, и реших да те оборя с доказателства.....това, че ти нямаш възможност си е твой проблем!
Като не си от моя град.....има транспорт! Ела и виж.....! Тогава коментирай!
Аз ти казвах, че с лошо отношение не се постига качествена среда, ма ти не та не. Мотиката трябвало да им се бий в гърбовете. И сега гледай какво става
А бе БАБА МЕЦА що не пише ? Де отиде, да не заспа зимен сън ?
Ок, съгласна съм, но тежкият ти хумор се изнесе на мой гръб, за което нямаш право ако наистина не ти е ясно ща за човек стои зад аватара! Тъй като съм широко скроена и имам силно чувство за хумор, но друг път внимавай! Все пак имаш IPФаф.....това не е лошо отношение...............това е малко по тежък хумор! Аз се шегувах , не съм искал да се заяждам . Петък , събота и неделя съм в Пловдив ........Айде от мен да мине........всяко хубаво момиче което видя , ще мисля че си ти ........................
Бе не е баш мъжкарско това , ама айде
Временно че пишем у друга тема, щом аз съм ти проблема
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (30-10-2013)
Това не е гаранция за нищо------------------------------------------------