драгата (25-10-2013)
е аз семки от по 10 стинки скоро не съм виждал така ,че няма проблеми![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
100 000 единици във валутите. Например 100 000евро, паунда, киви.
И като си направила ордер с 100 000 то всяко изменение на цената с 1пип, ти прави разлика от 10$.
А това с индексите не е на лотове, а на контракти и там си е от самият брокер определено каква ти е точно стойността
Ако е фючърсен контракт, там стойноста на един пойнт в дакса е 25евро![]()
Числата порастват значително
А не се притеснявай, че си на семкаджийски. И с 0.3-0.5лота(3-5$ на пип) стига да търгуваш правилно, пари се вадят добри![]()
Fafa (25-10-2013)
Аре да боцкаме @3764-----------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Често ми се е случвало на бенча като си цъкам дакса и петрола с 1-2 контракта и изведнъж отворя евро/долар с 2 лота ...ей полодях![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам защо, но съм запомнил, че семкаджийските са с по 0.0х, а 0.х са мини, вече нагоре са си лотове.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?