Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (25-10-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (25-10-2013)
ДубрутрЯ хард дискове,
Стържим всичките като развалени хард дискове за къси...ама НЯМААААКато гледам на дневна свещите - някакви размазани зелени доджита ми навява мисъл че късото е наблизо, ама не чак толкова
![]()
![]()
1.3791 - 1.3781 e много здрава подкрепа, ако я минем, ще търсим 1,3700-1,3710 , абе направо късите ще са почанали.
Нагоре не съм си белязал съпротиви, щот язе за пръв път виджам таз територия около 1,3824/34 /съпротива/ и за по-лесно ще преписвам от РЕДА
Успех на Ж.
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Absfresh, аз по принцип никога не коментирам твои постове, даже не ги и чета, щот си ми в игнора.
Обаче днес не знам кой дявол ме подръпна да прочета коментара ти.
Вероятно, защото е необичайно тихо в темата.
Не 4, а 4:30, ако си погледнал по-прецизно.
Та... да, за мен е обичайно да се събуждам през нощта,
а компютърът ми е винаги включен до възглавницата.
Е такъв вход изпуска ли се?
Апропо, ново дълго от 3816. Стоп на 0.\
........
Хехе, удари ми стопа.
Здраве да е. До 9 поне мога да подремна.
//////////////////////////
И не си прави труда да ме коментираш занапред,
не ми се вярва да продължа комуникацията си с теб.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Индексите:
Японските са много надоле(РАЗКЕКЕРЧЕНИ) и гледат нагоре.
ДАУ са доста надоле и гледат нагоре.
ДАКС е малко надоле и гледа нагоре.
Днеска РЕДА смята, че днес пазара ще го решат
данните от Германия в 11 часа, като има едно
на ум, че напоследък от Швеция и Холандия не
излизат много добри, но пазара не ги бръгне!!!
Вчерашната цел посочена в ПРОЦЕДИРАНЕТО 1,3830
вече е факт, да видим днес как ще е в петъка
денят на МАЙСТОРИТЕ!!!!)
СЪПРОТИВИТЕ в момента не са това което бяха!!!
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата 1,3825-1,3835 преодоляването
на което ще даде възможност да се иде на около
1,3860 и там ще се реши дали ще ходи на 1,3888,
което се явява дневна цел на цялостното движение
към 1,3911(ИДЕИНО), което е 50 Фибо от върха на 1,6036.
СВИРЕПАТА подкрепата е в зоната 1,3795-1,3785 и преодоляването
и ще даде възможност на курсо да ходи до 1,3764 където ще се
реши дали да ходи до ИДЕИНАТА зона около 1,3727.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Absa чадо,
дай малко фундамент бря!!!!
Да видим пак корелациите между ДАКС и еврото!!!![]()
аде ве МАСКАРИ....ставайти....днес петък.....кежуъл дей.....работим до обяд....надявам се.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
някой като мен приключиха седмицата още вчера, днеска петък почивка малко
пазара няма избяга, понеделник атака отново
----------
да питам софиенци
кви са тия студенти къде окупирали СУ , кво искат ни моем разберем![]()
Уфф, как да спи човек на такъв урожай!
Айде, пак дълго от от 3818, стоп на 3823.