Против съм похабяването на усилие. Едно е да четеш информация която директно ще ти влезе в употреба, да гледаш някой семинар, който пряко касае дейността ти и трябва да се запознаеш с новостите в сферата, съвсем друго е празното философстване.Непродуктивни за теб, но това не се отнася за всички.
В случая за теб е нужно усилие, за да разбереш, но пък една от характерни черти на мозъка също емързела, неохотатата да влагаш усилие, или влагаш само колкото е необходимо и достигаме до ограничена способност на човека да обръща внимание и да упражнява умствено усилие, което пък достига до намаляване на общия капацитет, което пък е доказана както ти много обичаш да казваш не само от психолозите, а и от невролозите,с незнам си колко изследвания на мозъка.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (30-09-2013)
Хихи, ама ти май не си много умен. Или по- точно казано, си консуматор с капаци.
Автомобилът практична вещ ли е? Практична е. А как е бил създаден? Седял си Ото еди ден и "бам" 100 мерцедеса с вътрешно горене му минали през главата?
Или някой си е философствал за празни работи и е открил в природата предпоставки да създаде стомана. После някой друг си философствал и открил, че може тая стомана да бъде обработена в определени форми, някой трети, пети, десети и накрая консуматорчето Олег кара по "центъра" и свирка на каките (пълноценно и практично философстване).
Те за това си говорим.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Знам, че му излезна неква извънредна заетост,
но е голям МИСКИНИН, че използва я като
претекс да не свърши некоя важна работа,
а също некои полезен пост тука!!!!
----------
А ЕНТРОПИЯТА къде е в целия процес на СЪТВОРЕНИЕТОХихи, ама ти май не си много умен. Или по- точно казано, си консуматор с капаци.
Автомобилът практична вещ ли е? Практична е. А как е бил създаден? Седял си Ото еди ден и "бам" 100 мерцедеса с вътрешно горене му минали през главата?
Или някой си е философствал за празни работи и е открил в природата предпоставки да създаде стомана. После някой друг си философствал и открил, че може тая стомана да бъде обработена в определени форми, някой трети, пети, десети и накрая консуматорчето Олег кара по "центъра" и свирка на каките (пълноценно и практично философстване).
Те за това си говорим.
бре философскО чедо МИСКИНСКО???![]()
Ми то освен да е флянал фъф ВИП Брадъра - да ней Абсата оня милюнер,
Дет ся им и марюнетка тамъ а
Му дадът поне по два пътя да флиза некоя добра дума да казва![]()
Koлкото майката природа ми е дала ум, толкова
И как може да сравняваш инжерната мисъл с философстване ? Философтсват безделниците които за нищо друго не ги бива.
Стоманата е следствие на индустриализацията с цел по-голяма печалба. Благодарение на стоманата започват да се строят необстъргачите. И тя е бил търсен материал и по-точно получаването й. Защото отначало процесът на получаването й е бил много скъп.
Пак нищо общо с философстване.
И накрая Олег взима пример от такива индустриалци и тяхната воля и жажда за развитие
Без мен, че пак започвам да пиша градивни коментари, а предпочитам да не го правя в този форум![]()
Ако позволиш да те допълня, що да знам например как ще се уча да сменям гума или разни други такива нещица, ама караш си така консуматорската, почваш да закъсваш ей тъй на на пътя и си седиш на пътя да дойде неволята да те научи.Хихи, ама ти май не си много умен. Или по- точно казано, си консуматор с капаци.
Те за това си говорим.
П.с. Олег да не скача сега и да вика че това е необходимо знание, примера с колата е метафоричен.
----------
Закъсняла съм с поста, буквоядството отново е на линия.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Реално не ти е необходимо. Ти не си автомонтьорАко позволиш да те допълня, що да знам например как ще се уча да сменям гума или разни други такива нещица, ама караш си така консуматорската, почваш да закъсваш ей тъй на на пътя и си седиш на пътя да дойде неволята да те научи.
П.с. Олег да не скача сега и да вика че това е необходимо знание, примера с колата е метафоричен.
----------
Закъсняла съм с поста, буквоядството отново е на линия.
За това си има други хора
![]()