И аз съм съгласен с това, но наистина философията може да го обори.......теоретичноЧовека да се придържа към темата, а да не се отклонява към съвсем различни теми.
Говорехме, че гледа ли се слънцето води до изгаряне на ретината. И че човек не може без храна. Той тръгна да ми говори за неща все едно е някой философ преподавател в университет. Какво ме интересуват главоблъсканията на който и да еПрактическа стойност, нямат.
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
reload, И винаги ти дава и друга хипотезаи нищо не едокрай доказано.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Непродуктивни за теб, но това не се отнася за всички.
В случая за теб е нужно усилие, за да разбереш, но пък една от характерни черти на мозъка също емързела, неохотатата да влагаш усилие, или влагаш само колкото е необходимо и достигаме до ограничена способност на човека да обръща внимание и да упражнява умствено усилие, което пък достига до намаляване на общия капацитет, което пък е доказана както ти много обичаш да казваш не само от психолозите, а и от невролозите,с незнам си колко изследвания на мозъка.
Последна редакция от Novak : 30-09-2013 на 18:12
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
coldys (30-09-2013)
и точно заради този мързел, или икономия на енергия са изградени две системи на реагиране от мозъка, интуитивна или още бърза и бавна системаНепродуктивни за теб, но това не се отнася за всички.
В случая за теб е нужно усилие, за да разбереш, но пък една от характерни черти на мозъка също емързела, неохотатата да влагаш усилие, или влагаш само колкото е необходимо и зодстигаме до ограничена способност на човека да обръща внимание и да упражнява умствено усилие, което пък достига до намаляване на общия капацитет, което пък е доказана както ти много обичаш да казваш не само от психолозите, а и от невролозите,с незнам си колко изследвания на мозъка.![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
РЕДЕ, къдей тоя мискинин Абса, дет пуска малко фундамент ...
Да се евява, че неска тая йена моеше да я предвиди той
Две контри пробваФ на гепито - гази кат влак мамицата му)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.