Oleg,поздравче ...![]()
Oleg,поздравче ...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той влиза с целият акаунт, но ако ливъриджа му е 1:50, та даже и 1:100 тези 10пипа ще са му под 10%
Затова и го питам, колко стопява при стоп. Иначе е без значение с каква част от акаунта си влиза.
----------
РЕДА, вчера кажи ми що ядох пържоле, а не ядох кюфтета ?Същата работа е
![]()
Олег чадо,
научи се да четеш между редовете
щото инък ще си останеш с едното
голо САМОЧУВСТВИЕ !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (20-08-2013)
Между редовете е празно пространтво бре РЕДА, кво да му чета там![]()
Хубаво правиш като даваш нивата, но що се отнася до посока и динамика, не умееш.
Аз също не умея, но и не ми трябваЗапази си ги прогнозите за себе си
Практическа полза от тях няма
Нивата са нужните и ако обявяваш само тях, винаги ще си познал с ПРОЦЕДИРАНЕТОЕдинствената ти грешка е че казваш на цената как да се движи, а така не може
![]()
RyMu (20-08-2013)
Oleg това сие твое право да смяташ квото си искаш!!!
РЕДА ще прави каквото си иска в неговата си тема.
Пък тоз цирк от вчера дето върви ще ме накара да
си помисля сериозно след закръгляването на ГОДИШНИНАТА
от ПРОЦЕДИРАНЕТО дали да продължа с него!!!
Темата е твоя, но форума е публичен
Щом гововирш неща които не кореспондират с обективното движение на цената, не виждам никакъв проблем някой като мен да ти го каже. А не да се сърдиш и всеки път да се измъкваш с "още нещо". Че то винаги ще има още нещо![]()
Вчеращните ти мисли по повод ПРОЦЕДИРАНЕТО
си бяха изцяло погрешни и няколко човека ти
го казаха. Даже все още твърдиш, че съм бил
дал посока вчера и днес, което не е вярно.
Явно ти бягат значенията на некои думи в
инъче тъй богатия БЪЛГАРСКИ език!!!![]()
Последна редакция от REDA : 20-08-2013 на 13:58
А бе РЕДА, ти казваш, че смяташ и, че по ти е драго да е надолу. За да ти е по-драго да е надолу, значи ти считаш, че надолу трябва да иде.
Вчера ми обясняваш, че ще стои цял ден курса в 20пипа под/над ЛЕГЕНДАРНОТО, а той отиде на 40пипа. А после тръгна да ми твърдиш(то май алфин го твърдеше това), че 20 пипа не били кой знае колко. Като не са много, защо зоните ги правиш на по през 10пипа даже ?
Днес каза, че ще е ГНЯСАВА РЕЙДЖОВИЦА, а то направи тренд та би вчерашният връх и отиде до онзи от миналата седмица.
Добре, че поне за днес си призна грешката![]()
РЕДЕ, не се втелявай, няма смисъл. Темата си е твоя, имаш си отчетник на резултата. Нещата, които пишеш нямат задължителен характер. Пазара във всеки момент си е 50:50. Професионалните анализатори дават само нива на подкрепи и съпротиви и ЕВЕНТУАЛНО своя възглед за посока на пазара и винаги предупреждават, че инфото е с информативен характер. Както правиш и ти! Т.е. точки е правилно и достатъчно да се дават, според мен, при уцелени SUPPORT/RESISTANCE. Всичко друго си е в областта на вероятностите. Темата ти е без аналог в момента така че.................спорът е все едно да си пусна Народното Събрание в петък - лаладжийство без резултат и промяна![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Spekulanta (20-08-2013), REDA (20-08-2013), alf (20-08-2013), babaMETZA (20-08-2013)