Де го Алфонсо? Дългата му идея в евройена дале е оцеляла още?
къси до... 119
.................................................. .........................................
Де го Алфонсо? Дългата му идея в евройена дале е оцеляла още?
къси до... 119
.................................................. .........................................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
РЕДЕ, ти дан са казваш Росен бря
Плевнелиев: Има три каци с мед, но те не са при мен
http://www.blitz.bg/news/article/214102
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕДА има повече от три каци с МЕДЕЦ!!!!РЕДЕ, ти дан са казваш Росен бря
Плевнелиев: Има три каци с мед, но те не са при мен
http://www.blitz.bg/news/article/214102
)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Мани мани какво тегло брах,,,,
Падна на РЕДА компа и не щя да
тръгне дълго време. Направо беше
РАЗКЕКЕРЧЕН напълно от към КАРАНТИИ.
Накрая малко преди да го ЛИКВИДИРАМ
се светнах, че нещо ключалката дето
закопчава кулера към процесора не закопчава
правилно и му се задейства изключване от градуси,
а преди това на РЕДА му беше доста трудно да оцени
коя точно от четититите банки РАМ е сдала багажа.
Дебаааааааааааааа и желязото кирливо!!!
РЕДА взе от дългото на 1,32888 с лимит ама няма
включване на късите и го е много яд!!!
КомпютърА е ГАД !!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ау ШЕФЕ те това е много гадно машината като откаже
моя новия комп работи една седмица и като каза ще изключва когато си иска,взе ми тока
и по време на новини като пуснат шиш,вкарала съм ордери и той като изключи и ми разказа игрите
оказа се че е дефект в рам паметта
ама е гаранционен и да му сменят частите
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Моя си е старичък, обаче е много добър
и докато не откаже нема да бъде сменен!!!
ДОЖЮВОТНА АНГАРИЯ!!!
Лошото е, че миналата година му изгорих
една банка РАМ аз, а сега отказа още една
и бях принуден да му върна pagefile-то,
а това си е сериозен компромис с производителността!!!
Въобще моя е барнат да баца максимално бръже ама,,,,![]()
A БА МАЕСТРО и що ти са тия 16Гб РАМ и с кво ще ги пълниш???
ХП-то ми хаби по малко от 256Мб, а със всичко останало
дето ползвам постоянно включено е около 600Мб РАМ.
Компа си ми е хубав. С 3 ГХерцов процесор и с изпилен
виндовс и настроики всевъзможни за макс бързина.
Лети лети!!!!! Само дето требе са се бръкна за малко РАМ сега![]()
Долар/йена според мене тръгна 105.33 цел. Вход 98.10, стоп 97.50, много късно го хванах да се ...... у кратуната и ако не е тръгнало ще се вътря малко на този стоп.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?