Полицията и да бие и да не бие пак няма да я уважат, та в тоя ред на мисли дали агресията е доброто решение.
Полицията и да бие и да не бие пак няма да я уважат, та в тоя ред на мисли дали агресията е доброто решение.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То и за какво да ужаваш някого, когото можеш да купиш с дребни банкнотиИзползваш го в случай на нужда, а през останалото време не е нужно да отчиташ съществуването му
----------
Не е такав нормалните държави гражданите разчитат на полицията и изпитват страхопочитание към нея, което си е вид уважение
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Мен друго продължава да ме учудваСлед толкова години на мизерия, средностатистическият българин продължава да е страхлива офцъ незнаеща какво иска със силно желание да извърши предателство, считайки, че постъпва правилно
Защо гонят агресивните протестиращи от митингите
Нещо като не се постига с политика, се извоюва с бой
Бий да те уважават
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (23-07-2013)
Живяла съм в нормални държави, в една Франция например вече щяха да са разпръснати и то не с мирни средства.
Пак опираме до респект, уважение и доверие.
Ситуацията, в някаква степен е малко патова, отделно вече почнаха и всякакви манипулации.
В началото ходех и аз на протестите- но спрях.
Може да съм оФсъ, но не желая да бъда манипулирана, както не смята, че това нагнетяване на напрежението ще доведе до нещо добро- вкараха ни в схемата разделяй и владей, което не ми харесва и народа се поляризира и раздели още повече.
А бързи избори не дават възможност нито за дясно обединение, нито за нови играчи, което явно е масовото желание- играчите остават са същите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако БГ е Франция , то аз съм за на агресивните протести да се отвръща с 2х агресияЖивяла съм в нормални държави, в една Франция например вече щяха да са разпръснати и то не с мирни средства.
Пак опираме до респект, уважение и доверие.
Ситуацията, в някаква степен е малко патова, отделно вече почнаха и всякакви манипулации.
В началото ходех и аз на протестите- но спрях.
Може да съм оФсъ, но не желая да бъда манипулирана, както не смята, че това нагнетяване на напрежението ще доведе до нещо добро- вкараха ни в схемата разделяй и владей, което не ми харесва и народа се поляризира и раздели още повече.
А бързи избори не дават възможност нито за дясно обединение, нито за нови играчи, което явно е масовото желание- играчите остават са същите.Но в близко бъдеще, без промяна на системата, не виждам как БГ ще започне да се доближава до Франция
![]()
В последно време в Испания се вихрят грандиозни скандали за корупция, свързани с управляващата партия. Сметки в швейцарски банки, имения, яхти..... НЯМА И ЕДИН ПРОТЕСТИРАЩ НА УЛИЦАТА. Преди години един от кметовете на Марбея (лека му пръст ) бе уличен в корупция за милиониДО ДНЕС ГРАЖДАНИТЕ НА МАРБЕЯ ПЛАЧАТ ЗА НЕГО И ИМ КАПЕ МЕД ОТ УСТАТА, КОГАТО ГОВОРЯТ ЗА НЕГО
Разбираш разликата, нъли
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Тук ако има и най-малка проява на агресия от страна на полицията не ми се мисли какво ще станеАко БГ е Франция , то аз съм за на агресивните протести да се отвръща с 2х агресияНо в близко бъдеще, без промяна на системата, не виждам как БГ ще започне да се доближава до Франция
![]()
В последно време в Испания се вихрят грандиозни скандали за корупция, свързани с управляващата партия. Сметки в швейцарски банки, имения, яхти..... НЯМА И ЕДИН ПРОТЕСТИРАЩ НА УЛИЦАТА. Преди години един от кметовете на Марбея (лека му пръст ) бе уличен в корупция за милиониДО ДНЕС ГРАЖДАНИТЕ НА МАРБЕЯ ПЛАЧАТ ЗА НЕГО И ИМ КАПЕ МЕД ОТ УСТАТА, КОГАТО ГОВОРЯТ ЗА НЕГО
Разбираш разликата, нъли
Разбирам разликата, както и ми е ясно, че се завъртяхме в Параграф 22 и излизането от него е трудно.Ако БГ е Франция , то аз съм за на агресивните протести да се отвръща с 2х агресияНо в близко бъдеще, без промяна на системата, не виждам как БГ ще започне да се доближава до Франция
![]()
Разбираш разликата, нъли
За да не остана разбран погрешно ще ви дам прост примерИмате ресторант. Персонала, който работи за вас са добри професионалисти
![]()
Вариант 1. Клиентите получават добро обслужване на ниски цени, вие си прибирате полагаемото, а персонала получава ниски заплати и често се налага да съкращавате по някой, после пак да наемате и т.н.
Вариант 2. Клиентите получават първокласно обслужване на средни към високи цени, вие си прибирате полагаемото, персоналът получава добри заплати и не се налага да съкращавате никого.
Та ако вие сте менъджър, към кой вариант ще се стремите, като и в двата вие си прибирате полагаемото![]()
А има ли вариант ако цените са прекалено високи никой да не влиза в ресторанта и след 4 месеца да фалира????За да не остана разбран погрешно ще ви дам прост примерИмате ресторант. Персонала, който работи за вас са добри професионалисти
![]()
Вариант 1. Клиентите получават добро обслужване на ниски цени, вие си прибирате полагаемото, а персонала получава ниски заплати и често се налага да съкращавате по някой, после пак да наемате и т.н.
Вариант 2. Клиентите получават първокласно обслужване на средни към високи цени, вие си прибирате полагаемото, персоналът получава добри заплати и не се налага да съкращавате никого.
Та ако вие сте менъджър, към кой вариант ще се стремите, като и в двата вие си прибирате полагаемото