Слабичко, май нищо няма да направят прекалено малко хора са.
Слабичко, май нищо няма да направят прекалено малко хора са.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
утре ще са повече и вече наистина може размирици да има сериознии белким паднат тези
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Гледам дават по бнт почнали да градят БАРИКАДИ
да не можели да излезнат от парламента.)
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мен друго продължава да ме учудваСлед толкова години на мизерия, средностатистическият българин продължава да е страхлива офцъ незнаеща какво иска със силно желание да извърши предателство, считайки, че постъпва правилно
Защо гонят агресивните протестиращи от митингите
Нещо като не се постига с политика, се извоюва с бой
Бий да те уважават
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
че той вътрешния министър днес беше във Варна,кога се прибра в София па той
имаха оперативка на разни там ...
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Виж сега не е баш така, а ако полицията започне да да бие като по другите държави, ще я уважават ли.Мен друго продължава да ме учудваСлед толкова години на мизерия, средностатистическият българин продължава да е страхлива офцъ незнаеща какво иска със силно желание да извърши предателство, считайки, че постъпва правилно
Защо гонят агресивните протестиращи от митингите
Нещо като не се постига с политика, се извоюва с бой
Бий да те уважават
Аре лека
Снощи на тва парче даже ме накараха и да танцувам![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Разбира се, когато бие този който заслужава да бъде бит, а не този който желае да живее в нормална държаваАз съм за биеща и стреляща полиция в държава в която гражданите не се притесняват как ще си платят тока, какво ще ядат и как да купят играчки на децата си
![]()