е тази зелената не вярвам, че ще го пусне толкова лесно - там ще се мотаем, със сигурност. А падането не че ще е изсипване, а по-скоро, мъчително падане, с връщания и не особено голямо като разстояние.
----------
ами тя мойта логика си е малко първосигнална............... късмет на късите
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аи до 2922.............................................. .................................................. ....................................там внимание![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Абе хора, кви са тез черти дето ги показвате, пука му на пазара за някаква 200 дневна чертичка. Особенно в крос като евро/йена, където си е подвластно на еврото като цяло и долар/йена.
----------
Късите са вече със стоп на 0 и ми е айляшко.
Голям срив ще е днеска, надявам се де.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
alf (30-05-2013)
ето тези двете трендлинии мисля, че ще спрат пропадането, а измерването на движението го правя според този опашатия кендъл и последващата корекция - на едната графика опитах да го нарисувам, дано да е разбираемо.
----------
на тебе ти е лесно с фундамент и т.н. - ама ние къде не вдяваме (или поне аз де) как да го работим пазара?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
~@~ (30-05-2013)
Долар/йена 97, договорено е..................................................
Как сте агънца???
Ако някой тресе къс ДАКС с мене, 8369 е добро ниво за профитен стоп, там го и слагам.
Петък, утре демек ще има ново малко влизане и си мисля, че следващите 3-4 часа каквото слезем, после ще започнат леко да го качват в очакване на вторник. Нови къси ще има чак сряда сутрин.
----------
Къс съм, ама в индекси, че там ми върви така по-благо. Долар/йена ще я боря на дълго като слезем до 97.
----------
Късото от тези нива приключи и аз приключих.
Взех по 5 пипа от късите евра, затворих и ДАКС на 8319. Изпълних седмичния таргет и сега ще погледам ............ филмче![]()
Как сте агънца???
Happy68 (30-05-2013)