ШЕФЕ стига хърка бре, пратих ти нещо на ЛС
виж дръпни да видим дале ще свърши неква работа
ШЕФЕ стига хърка бре, пратих ти нещо на ЛС
виж дръпни да видим дале ще свърши неква работа
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Реде,чадо - не си прав!
Ше плащате като попове и наште дялове ,не ами - перушина чак ша фърчи.....Тва печатане ще го плащаме всички поне 30 години нататъка.......
.....
Като имате такива титани на полит-икономическата мисъл
Executive Order 11615..To prevent a run on the dollar, stabilize the economy, and decrease unemployment and inflation rates, on August 15, 1971, Nixon issued Executive Order 11615, pursuant to the Economic Stabilization Act of 1970, which imposed a 90-day maximum wage and price ceiling, a 10% import surcharge, and, most importantly, "closed the gold window", ending convertibility between U.S. dollars and gold....
https://en.wikisource.org/wiki/Executive_Order_11615
Address to the Nation Outlining a New Economic Policy: "The Challenge of Peace."
August 15, 1971
http://www.presidency.ucsb.edu/ws/in...xzz1UZnES7PMon
Дотук плащаме простотиите от Никсън-шок след 1971 г. ....Тия от 2008 г.насам, изобщо няма да се изчистят щото 2018 - 2023 г. ни захлюпва Глобалния Крах!![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
ШАПКАРИНО чадо,
преди 2-3 години ХОРтуваше,
че глобалния крах ще е по скоро !!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
1.29559.
Селнах го с 2 позиции. Викам вече да развъртяхме тука корекцията. Не виждам повече причини за покачване, а само за сел.
Сел 1.29559, стоп 1.2995, цел 1.285 1/2-а и 1.27+ втората 1/2-а , но ще го наблюдаваме.
Много е тънък тука момента, или ще ми изгърпят стопа с 200 и ще завъртят тренда нагоре или ще яде хасан не само баница, но и гарнитурка.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Тъй беше - но илюминатите вкараха нов финт,балонирайки сток-маркета с нов" бичи тренд" и само проточват нещата във времето!
Обърни внимание,че тоз "бичи тренд" не калкулира никакви положителни фундаментални събития - нито минали,нито настоящи......Разчитайки че цацата за пореден път не си е научила урока,а тя наистина не.е,щото ако беше, нямаше да е цаца,а акула....А кога акулите станат много и нямат кво да ядът следва голодомор
.......
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
прав си - втори балон надуха и то дори преди предишния да е изпуснал въздуха, ама няма сега пък да лягаме да умираме яТъй беше - но илюминатите вкараха нов финт,балонирайки сток-маркета с нов" бичи тренд" и само проточват нещата във времето!
Обърни внимание,че тоз "бичи тренд" не калкулира никакви положителни фундаментални събития - нито минали,нито настоящи......Разчитайки че цацата за пореден път не си е научила урока,а тя наистина не.е,щото ако беше, нямаше да е цаца,а акула....А кога акулите станат много и нямат кво да ядът следва голодомор
.......
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ШАПКАРИНО ти яко се КИКЕРЧИШ,
но ПАПАТА йезуит ще им намери мястото
и на едните и на другите, че и на вас болшевиките
тоя път няма да се размине !!!![]()
Нулев стоп и стига за днес. Лека от мене. ......................................1.29559.
Селнах го с 2 позиции. Викам вече да развъртяхме тука корекцията. Не виждам повече причини за покачване, а само за сел.
Сел 1.29559, стоп 1.2995, цел 1.285 1/2-а и 1.27+ втората 1/2-а , но ще го наблюдаваме.
Много е тънък тука момента, или ще ми изгърпят стопа с 200 и ще завъртят тренда нагоре или ще яде хасан не само баница, но и гарнитурка.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
NIQUE, Съвсем правилно си го видял - големият бичи сигнален бар е достатъчен повод за дълги. Виж, таргетирането ти куца определено..
Олег, сори че чак сега се включвам, ама домочадието се е тръшнало с един вирус и малко бях зает.
Питаш ме резонен въпрос. Отговарям - за мен всичко е вероятностни модели. Към момента на входа ми за мен беше по-вероятно да тръгнем надолу. Обясних защо. После нагоре не намерих вход. Не, защото нямаше, а защото моделите не бяха от тези, които ползвам. Няма нищо страшно в това да ми вземе стоп - случва се в над 40% все още![]()