Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
още не... да не му е уроки....ама опни едно фибо на вчерашния дроп...имаш корекция до 62...ако ще прави абс му гоним 162 фиб до 3150 ...връхта на рейнджа с по ниското връхче на лондон ми е първия вход....след това взех и онова малко абц дето се води Л2 на м5...и от двете е разтоварено ама ще има доволно ако го даде това 3150...
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Тактиката с контравъпросите е добра
Не мога да те знам , ти си знаеш .
А пък и един СКРИНШОТ не показва тактиката а само резултата от нея . Така че няма да издадеш нищо важно ако ни покажеш веднъж графично погледа си върху пазаря![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
[COLOR="#006400"]ПОСЛЕДНО ОПИТ ЗА ДЪЛГО ЗА ДНЕС........ОТ 3187.......................10 ПИПА ГИ ПРЕЖАЛВАМ
СТОП
ТРЪНЕ НАДОЛУ
ДАВАИ ЕВРО НАГОРЕ![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
От мен скрииншот няма да видиш.
Обеснявам логиката на входовте,
Първия по двоен връх НА 5 МИНУТНА и трите КАКИ(21,55,100).
Втората е по 9/30 дето от няколко месеца се опитвам да практикувам.
То и преди време го практикувах, но сега се малко видоизмени !!!
Третия вход е заради пробива на фибонца над 1,32000
и тест на онова 1,31888 и последващ на 1,3157.
Сега обаче нещо запецна и съм сложил общ стоп на +1,31968
babaMETZA (28-12-2012)
Седим си и си мислим,,,,,,,,,,,,,,,,
Наточил съм се за 1,31222.
Кво ще кажите?????
++++++++++++++++++++++++
pifa4o чадо,
може и така да е. Аз по 5 минутна,,,,,
Тя малко е по-различна от тая дето си показал.
Даже съм го леуко закъснял входа на 1,32248
По мойте скромни изчисления КОИТО СА ТУК
Ако мине под 3160 ,можеш да потърсиш дори 3080![]()
REDA (28-12-2012)
pifa4o той нито вода сака, нито зоб !!!
Написал съм лимити на 1,31222.
Стопа на всичко на 1,32968. Няма да
влизам повече. Ще наглеждам само.
Празници са все пак !!!
П>П>Помниш ли преди 1-2 години правеше
по едни почти точно 200 пипа като тръгнеше,,,,,,????
pifa4o (28-12-2012)
РЕДА,аз дремнахМАЕСТРО АЛФОНСО чадо,
виж кво направи РЕДА до тука:
Влезна на двойното връхче от 1,32433
с лимит на 1,32233 и взе сигурните 20 пипа.
Влезна късо по един сетъп от 1,32246
и добави на 1,31978 и РЕДА се надява
курсо да иде поне до 1,3157 !!!
Ще си пиша -1 точка на ПРОЦЕДИРАНЕТО !!!
бравус че си облажил............................ма още немои повярмам за днешното движение!
тръскане предвиждах ма то се уля,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
има нещо гнило .......... немои тъи....верно ли че неделна сесия готвят ,Меца сутринта спомена........
АЗ КАТО тъпо извънземно си мисля че нещо ми убягва.........
но не съм престанал да очаквам 1.333333333333 днес
и даже поръчка сум написал високо ................![]()
Последна редакция от alf : 28-12-2012 на 14:29
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E