Занаят се краде ,не се дава.......!!
Само с това не съм съгласен ,ще крадеш ако ти се даде ............
За останалото обаче 100% си прав !![]()
Занаят се краде ,не се дава.......!!
Само с това не съм съгласен ,ще крадеш ако ти се даде ............
За останалото обаче 100% си прав !![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Викингите...са от най северните народи...и най културни...и най развити...и най с акъл....и най хуманни...вместо да те бучкат с меч направо главата в кофата със секира и толкова...
ПП виждам бунт...ДА НАПРАВИМ РЕДА ВАСАЛ!!!!...времето е наше!!! НОВОТО ВРЕМЕ!!!
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (22-12-2012)
дай за да вземеш...робувай за да живееш....пффффффффффф...бул шит...у тоя бизнес крадеш когато можеш и където можеш...проверяваш, тестваш дъл ти пасва и нагаждат като се тналага пак тестваш и т.н. ....за да бъдеш цомбичка напред...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
alf, една скромна молба от още по-скромната моя персона, към всички колеги участващи в тези смъртоносно-ранни процедирания. Момци, когато споделяте числа или очаквания за някакви графични метаморфози, то споделяйте моля ви и ЗАЩО смятате така. Мен лично ме вълнува този въпрос, ЗАЩО мислите, че нещо ще се случи там и тогава. Че иначе, лоша услуга става за потребителите ваши, затъпяване ги чака. Но пък за тънкият хумор, вплетен в темата, ви благодаря от сърце!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е бунт КучиНОВИЯТ СВЯТ е, в който и хора и жиуотни требе да станат Човеци
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Последна редакция от REDA : 23-12-2012 на 08:22
Много пъти съм споделял, че "ЗАЩО' е без значение , ако ти обясня ЗАЩО ,това значи да ти предложа моят ключ от от вкъщи без да те познавам .alf, една скромна молба от още по-скромната моя персона, към всички колеги участващи в тези смъртоносно-ранни процедирания. Момци, когато споделяте числа или очаквания за някакви графични метаморфози, то споделяйте моля ви и ЗАЩО смятате така. Мен лично ме вълнува този въпрос, ЗАЩО мислите, че нещо ще се случи там и тогава. Че иначе, лоша услуга става за потребителите ваши, затъпяване ги чака. Но пък за тънкият хумор, вплетен в темата, ви благодаря от сърце!
това автоматично ще доведе до обир/наи вероятно/, смяна на бравата с нова по защитена и нов ключ. Защо ми е всичко това.........?
Когато с една "система" търгуват много хора ,пазара си изработва резистентност към нея и тя престава да е ефективна..........
Моита е плод на двугодишна къртовска денонощна работа и анализи....../3ЧАСА СЪН защото все още работя и друго//...... и продължавам да я пасвам към непрекъснато променащите се модели........./акулите с много пари си' купуват" готови пресни системи
и като ги издоят на 80% ги пускат за масовката за още пари/
така че това което ще ти обясня сега утре може да е невалидно.......в твои интерес е да не знаеш ЗАЩО..ЧАТ ЛИ СИ!
"ЗАЩОТО" ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ГО ОТКРИЕ САМ И ДА ГО ПАЗИ!
Инък благодаря за хубаВите думи.......
за да можеш успешно да противодеистваш на пазра ,трябва да правиш като него ДА ГО ИЗНЕНАДВАШ като се стремишиш да не търгуваш по система/затова съм сложил погоре кавичките/
т.е. единични влизания с пълен обем в "произволен за него момент" когато видиш че е уязвим........и това да го гарантираш 100% в идеалният случаи. '"Дяволът винаги идва изневиделица" ЛЮБИМИЯТ МУ НОМЕР
Последна редакция от alf : 22-12-2012 на 23:32
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
.................................................. ...........................нещо се е прецакал форума : не се показва написаното !!!![COLOR="Silver"]
----------
Последна редакция от DIDO : 22-12-2012 на 23:43