REDA, знаеш ли как англичаните викат на ЛакУма. Turkish delight!!Демек, турско удоволствие!!!!!
REDA, знаеш ли как англичаните викат на ЛакУма. Turkish delight!!Демек, турско удоволствие!!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
с червено вино го дай насам![]()
![]()
![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
Реде ..... предлагам да си пишеш точица от сега и да започнеш подиграфки .... аз лично започвам да упражнявам автоподигравка ........ не е истина ...... нема такваз аматьорщина ..... че на всичкото отгоре все още седим и се надяваме на ДТ ..............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хемусе кво толкоз е станало?????
То аз доле в обявения в ПРОЦЕДИРАНЕТО
диапазон удължих, но понеже ми е мъгляво
пуснах едно мижаво и не съм доволен,,,,,
Сега не ми се затваря пък може да върне,.,,,,,
Та кой да подигравам????
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
СОЛИДНО КУЧИ чадо,
не знам кво КУЧИ си (охранително,ловно, улично и т.н.),
но съсредоточи се в това дето правиш, че от РЕДА
освен некое остро земеделско сечево по гърба
друго няма да получиш !!!!
,,,,,и не ПРОЦЕДИРАШ даже.![]()
РЕД няма да скърбиш за мойто процедиране...тука има достатъчно кадърни колеги включая и ти....язе съм последната дупка на кавало...
аз допринасям с мойти цифрички уж имитация на old school......ама требе отместване в тоя рейндж....
доле даде прекрасен вход улазах и излязох на края на импулса....после даде 9/30 ама аз не го взех щото бее близо да връхта на рейнджа...и сега дърпаме сополи...ако даде нишан ще скъсяваме...като не да заръчам един прекрасен ден и туй ще му е ...
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
От вчера съм се запънал да къся с малки обемчета ..... и по малко по малко сега с последния добавък съм вече добре разкрачен .... пък стопа ми е вече особено скъп и особено близко ..... щом нещеш да се подиграваш аз ще продължа да си се подигравам ......
----------
на всичкото отгоре на седмична виждам едно слизане до 3000 .... и съвсем почвам да се съмнявам в здравоста на разума си ......
точно сега когато прави връх
не звучи добре това 1.3000,но
лошото е че и аз го видях още в неделя
и го търгувам т,е.чакам си лимита...................................... ..............![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
xemus (18-12-2012)
Ужаст значи съм заразил и тебе .......... макар че в неделя не съм му баял ..... хм ...... явно не ми е добре аде да го зема тоз стоп че ми писна от гърч ,....
Ей, бомбе, всички се вманиачихте по каруцаро-комбайнерския стил на изказ на Реда. Ама му отива само на него.РЕД няма да скърбиш за мойто процедиране...тука има достатъчно кадърни колеги включая и ти....язе съм последната дупка на кавало...
аз допринасям с мойти цифрички уж имитация на old school......ама требе отместване в тоя рейндж....
доле даде прекрасен вход улазах и излязох на края на импулса....после даде 9/30 ама аз не го взех щото бее близо да връхта на рейнджа...и сега дърпаме сополи...ако даде нишан ще скъсяваме...като не да заръчам един прекрасен ден и туй ще му е ...Old school ме кефи повече.
И стига ревахте с хемуса! Аз какво да кажа с тия зле поставени лимити?
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E