И аз си мисля нещо такова че тренда вече се изтощи и ще има корекция и то по сериозна може би поне 100-на пипса или повече.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Технически погледнато стомахът се изпразва пет-шест дни след последната консумация ..... тъй чи ...... живееш в самозаблуда .....
колкото до посоката ..... при продължителен и изтощителен рейндж по-принцип не се търгува ..... седиш и гледаш мача и чакаш да избие на нейде ..... ако търгуваш го правиш винаги в посока на тренда ( било то мажорен или минорен .... бе гледат се там едни работи ама не ми се пише книга сега) ...... в случай че контриш доминиращото движение го правиш с малък обем и йофтиничък стоп защото в повечето случаи пазаря си следва зададената вече посока .... и като за последно ..... на пазаря ( както и в живота ) няма нищо сигурно .... просто в някои ситуации е по-вероятно да се случи едно нещо и по-малко вероятно да се случи другото нещо .... картинката се променя непрекъснато и непрекъснато всичко си пише въпроса е да четеш правилно и да премерваш шансовете правилно ...... стремиш се да го правиш с чист и бистър ум незатормозен от вътрешни противоречия и дискусии ..... графиката е една и пазарните условия са това което са .... фактите са факти .... просто мериш правилно прецелваш и стреляш .......
Брях ..... изумителна словоохотливост ме е обладала днес ...... да ми се ненадява човек ..... треба да е от кафето
----------
Хюмане цитат твой требаше да има отгоре ..... ама уйде .....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да бе много си прикалив,но е добре така да става приказката,що се отнася до стомаха знаеш на какво се казва на празен стомах ,но ще взема след малко да го понапълня.А за тренда си прав че се кара по тренда,гледам тука есто се оптваме да ловим и корекциите ама понякога това прави лоша шега.Технически погледнато стомахът се изпразва пет-шест дни след последната консумация ..... тъй чи ...... живееш в самозаблуда .....
колкото до посоката ..... при продължителен и изтощителен рейндж по-принцип не се търгува ..... седиш и гледаш мача и чакаш да избие на нейде ..... ако търгуваш го правиш винаги в посока на тренда ( било то мажорен или минорен .... бе гледат се там едни работи ама не ми се пише книга сега) ...... в случай че контриш доминиращото движение го правиш с малък обем и йофтиничък стоп защото в повечето случаи пазаря си следва зададената вече посока .... и като за последно ..... на пазаря ( както и в живота ) няма нищо сигурно .... просто в някои ситуации е по-вероятно да се случи едно нещо и по-малко вероятно да се случи другото нещо .... картинката се променя непрекъснато и непрекъснато всичко си пише въпроса е да четеш правилно и да премерваш шансовете правилно ...... стремиш се да го правиш с чист и бистър ум незатормозен от вътрешни противоречия и дискусии ..... графиката е една и пазарните условия са това което са .... фактите са факти .... просто мериш правилно прецелваш и стреляш .......
Брях ..... изумителна словоохотливост ме е обладала днес ...... да ми се ненадява човек ..... треба да е от кафето
----------
Хюмане цитат твой требаше да има отгоре ..... ама уйде .....
добро утро!!!
гледам титуляра се завърнал....РЕД така едно бурканче 3 (три) литрово да ти се намира с маз за мен....обещано от време оно...
аз обаждам три цифри ама с оглед на вчерашния ден са на ситно ситно...че незнам...ако хване посока тежест няма да имат ми се чини...но все пак...
1,3144 1,3161 1,3179
спорен ден!!!
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
xemus, приемам това дето го казваш. Но в случая, нямаме зададена посока. Три месеца сме в един рейндж от 4 фигури. И да качи 50 пипа на север, не значи че сме в посока.
Второ, 1.30 винаги си е било "еластично" ниво. Пък особено сега около празниците, че и един месец след тях.
Може и да не съм прав. Пазар!!!!!!!!
Именно господин Георги РР ....... три месеца рейндж ....... да ви казвам ли как се търгува рейндж ..... и защо стискам туй пусто инвеститорско късоxemus, приемам това дето го казваш. Но в случая, нямаме зададена посока. Три месеца сме в един рейндж от 4 фигури. И да качи 50 пипа на север, не значи че сме в посока.
Второ, 1.30 винаги си е било "еластично" ниво. Пък особено сега около празниците, че и един месец след тях.
Може и да не съм прав. Пазар!!!!!!!!![]()
Няма да ти се разсърдя ако ми кажеш нещо ново, по-различно от това дето и ние го знаем. Но един такъв паритет е в голяма услуга на големите риби. Сигурно има опарени от предишните екстремуми. Така че те могат да управляват риска. И го управляват в собствен интерес!
СОЛИДНО КУЧИ чадо,
на МИРКО III ЛакУм сланината беше
изключително малко, както и коремната мазнина
от която се прави и МАСта !!! Като се стопи последната
в тенекията(от мед, сиръене) имаше само 6-7 литра макс.
Та само един буркан(омния) съм взел за себе си, че да
си подслаждам манджите с киселото зеле и баниците.
Та няма как да ти дам 3 литров буркан МАС !!!
Пак ще си на голи кокаляци !!!
Пък и никога не съм обещавал нищо !!!
Само МОТИКИ !!!)
)
)
Що ще си слагаш мас на киселото зеле като можеш да сложиш кокали или ребра?
Спорна всинца Ви
искам утре 1.3333 да видя като си отворя очичките,нищо че от температурата ме болят
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
РЕД като пиша МАЗ имам впредвид МАЗ - не свинска мас....аз таквизи сланинести работи необичам....МАЗ е онеа неща където спомагат за лесното (мазно) преглъщане на бирата....прилагам снимков матрял....концентрирай си вниманието на т1 и т2
ПП само се абя като гледам пак ще ме черпиш едни свински крилца...
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....