ХахахахахаХЕМУС,
ТО УБАВО ,ма дан ти развалям рахатлъка
аи да приключваш с продажбите , черният петък наближава/след два дни/ в петък
покупките са на мода и те тава е....................................начало то на коледният пазар ..........................![]()
пп за дена на благодарноста /четвъртък/ да почерпиш за космическото предупреждение
РЕДА хитра лисица е,сега след малко ще обяви че късото е инжинерно................
и ще обърне платната..........................
само на БАБА МЕЦА нема кои да помогне.................![]()
![]()
Не дразни мечо, че ще дойде за стопа ти на 1.2650 !!!
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ХЕМУС,
ТО УБАВО ,ма дан ти развалям рахатлъка
аи да приключваш с продажбите , черният петък наближава/след два дни/ в петък
покупките са на мода и те тава е....................................начало то на коледният пазар ..........................![]()
пп за дена на благодарноста /четвъртък/ да почерпиш за космическото предупреждение
РЕДА хитра лисица е,сега след малко ще обяви че късото е инжинерно................
и ще обърне платната..........................
само на БАБА МЕЦА нема кои да помогне.................
алфин и язе го дебнем тенксгивинга и мастилената пятница ..... ама викам като му дойде времето да пазаря ..... ........ за сега все още си е за продан .... нищо че имам котировка 28056 продава и ми е уеко огъзадачено ..... ще го видим .....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КОСМИЧЕСКО чадо, ЖИУОТНО
не е инжинерно и е доста голямо дори.
Стопа малко е далеч и затова ТИ и всички
други ТЕЛЕТА требе да бъдете РАЗКЕКЕРЧЕНИ !!!
П>П>Ehhh мъкаааа мъкоооо
Бит стоп на 1,27933.
Много ме е яд, че ми би стопа.
То КОСМИЧЕСКОТО ЖИУОТНО съм сигурен,
че нищо няма да вземе, но ще се тука КИКЕРЧИ !!!![]()
Последна редакция от REDA : 20-11-2012 на 10:52
и мен ме ядКОСМИЧЕСКО чадо, ЖИУОТНО
не е инжинерно и е доста голямо дори.
Стопа малко е далеч и затова ТИ и всички
други ТЕЛЕТА требе да бъдете РАЗКЕКЕРЧЕНИ !!!
П>П>Ehhh мъкаааа мъкоооо
Бит стоп на 1,27933.
Много ме е яд, че ми би стопа.
То КОСМИЧЕСКОТО ЖИУОТНО съм сигурен,
че нищо няма да вземе, но ще се тука КИКЕРЧИ !!!
като не четеш ко съм писал те така е.............
ще се изпотепаме...........................д ес.........................![]()
Последна редакция от alf : 20-11-2012 на 12:47
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
КОСМИЧЕСКО чадо, ЖИУОТНО
РЕЙДЖОВИЦА е и не се коси !!!!Преди малко избутах едно късо.
Сега пак съм на късо.Смятам, че от късата страна е по-правилно,
но определено е и по-бързо !!!!
АЙДЕ ПЛЮЩИ !!!![]()
Последна редакция от REDA : 20-11-2012 на 11:51
смятам до 2ч саморазправата с меците да е факт
и та потеглим наи- после към заветното 1.2926..............като втора спирка
първата на 1.2893![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Дигам го отвреме навреме,но интрадей не виждам смисъл да постоянно да го правя при дневната волатилност.значи ли туй че си плющиш пет минутката и си не вдигаш носът нагоре. ....... сакън! ..... вероятно мойто акаунтче е по-малко ама по няколко пъти на ден си гледам даже дневната графика .... не е лошо да се гледа и по от високо. ...
Реде на времето го пробвах това с маменето и къткането ама накрая все измамен оставах. .. от рода я сложи малко я още малко. ... и накрая. ........ голем самоконтрол се иска за това. .... аз никак го нямам
Искам официално да заявя на АЛФОНСО,
че последно съм влезъл дълъг за 1,28444 !!!![]()