1. нищо не съм те питал ,за да ми отговаряш
2.подобно поведение всяка вечер се появява
3. когато ти е тъпо и скъпо просто не търгуваи
4. тук се процедира а не ПРОССЪДИРА
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
смятам да направя обръщение към ойрото. ... ...... аде бе ойро аде стига се мота че 2585 далеко е още аде стига вече. ... смятам да ти свършиха чалъмити. .... пък !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA,
ОТТЕГЛЯМ СЕ,
ТЕМАТА Е СУПЕР ,НАУЧИХ МНОГО ОТ ТЕБ
БЛАГОДАРЯ ,
взеха да се въдят ,разни недоклатени
и не ми е конфортно да се обяснаваме всяка вечер
може да им преча ..................... знам ли?
ГРУПАТА БЛАГОДАРЯ И НА ВАС![]()
Последна редакция от alf : 15-11-2012 на 20:28
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
алфе. .. ... евро имам да събарям. ... и още не ме е чуло съвсем. .... тъй че ш съжаляваш ама нема да искам да се впускам в анализ на егоценторизма ти. .... поне немай днеска
----------
алфе. .. ко ти прещрака ва мискин. .. я фани ела на мене си малко
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (16-11-2012)
alf, ще ни лишаваш от присъствието си ли ?
Не знам защо така не те харесват съфорумците....то аз и не чета какво пишеш и сугурно и затова така
Ама имаш ултра якия аватар![]()
Айде всички да напущат !!!!
Утре към 5 часа време за ПРОЦЕДИРАНЕ !!!
Хемуса като новобранец ще му дам час
когато си пожелае, но е добре да е преди 8:30 часа !!!![]()
алфе удължи всичкото индекс и златю удри еврото и йената и евройената и сядай да пиеш. ..... недей сега тъй много да му се даваш на егото. ... човещинка си е. .. няма страшно
RyMu (16-11-2012)
уффф колкото повече иде часът толкоз повече почвам да се сещам за филма коледата невъзможна. .... пупупу
----------
комарджи тихо че е седнал сега бернанке и слухти из форума ... има да жъне завалийката. .... тихо нема се издаваме
----------
ей мискинка голяма ще излезе йената винаги е била бавна. .. ама ако продължава тъй. .. 8180 ше фане да земе да го ковне ... простакеса какаята. ... таа за добелтоп не е ли чувала. ..
----------
аде вийендеваплю. ... хм. .. дъл не попрекалих със златю. ...... айде да видим
----------
аде вийендеваплю. ... хм. .. дъл не попрекалих със златю. ...... айде да видим
Дубрутру майстори и Майсторки,/петък е бре/
След като вчера мойто 1.28044 издържа абсолютно геройски, смятам че днес е ДЕНЯТ за разплата с пазарЯ/вчера много бой изядох пак ейййй/
Такааам линк към процедирането ми в понеделник - https://forum.bg/showthread.php?594-...B0-!!!/page121
Явно тая седмица сме играли зелената стрелкичка от това процедиране, но понеже е петък, ден на майстора, смятам че от тука сме надоле до 1.24555, където ми е лимита на късото пуснато снощи.
Една от причините според мен се крие в тази статия - http://www.investor.bg/centralna-i-i...yrciia,142929/
Като прочета "скорощно решение" в статии като тия, значи чакай от умрял писмо... Наби ми се на очи следното изречение : "Германският финансов министър Волфганг Шойбле смята, че на срещата на Еврогрупата на 20 ноември ще се стигне до споразумение за финансирането на Гърция." Че то до 20 ноември има още 200 пипса време надолЕ от 1.26597 бре !!! Пък и акулите и китовете трябва да натварят още ако ще ходим нагоре, не може то тъй...хоп и айде към 1.45... чакай малко поспрете са бре... То на 20 ти я вземат решение, я не...като ги знам какви са чевръсти евробюрократите....ще има...ама чакай малко...трябва още време...трябва да го гласуваме...ма оня не ще...гърка не ще да плаща...ала бала...
Аз казвам, че графиката казва всичко
Това беше от към фундаменталната частДа видим графиките и другата причина !!!
Другата причина Дами и Господа, е че снощи забелязах, че трите седмични червени свещи са почти еднакви по големина - по ~200 пипса парчето /highs + lows/ и веднга се сетих за ей тоя модел -
Повече информация четете тук - http://thepatternsite.com/Identical3Crows.html
И като го видях нахаках още 1 късода има да блажиме, както казва РЕДА Няма време за губене, който не е скъсил ще страда много
Нали така xemus ?
Другото което ми вдъхна куражец да направя тази простотия /да нахакам 2-рото късо/ е тая 4 часова графика от другия ми брокер... Там снощи 4 часовата свещ затвори много интересно...една такава плоска, без сянка отгоре и някак си имам чувството че тая свещ или сестра й или братчедка й, се появяват винаги на някакви върхове и като че ли има някакъв времеви модел през който се появяват...ама не мога да го зацепя още , а едва ли някога ще успея де...
Такааа накратко днеска процедирането е : Опит за превземане на зоната 1.2800-1.2820 и след неуспех излиза някой чичко с костюм казва 2 приказки и виждаме права чертЪ надолу Стопове на късите 1.28934 и с готовност за добавки до 1.24555 или изчерпване на марджинаПри целия този "хаус"
китовете зареждат.... и на края на деня и месеца всички сме доволни и тръгваме към 1.45 !
Аре успех на всички и ако случайно позная, моля наричайте ме Майстор МЕЦА вече... Накрая да не стане само обръщение : ТЪПА МЕЦО ти.....твойта....сметка.....мали ии
П.П. ЗА БОГА БРАТЯ НЕ КУПУВАЙТЕ ДНЕС !!!
Последна редакция от babaMETZA : 16-11-2012 на 05:16