Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здраво желаем г-н РЕД
Малка обърквация е станала снощи а ? Ей тез админи с тяхните ремонти на форума, глей къде ми запратели процедирането ....чак в темата за EUR/USD
![]()
![]()
ни гии срам
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
БАБО МЕЦО по лош път си тръгнала
и ми се струва, че МОТИКАТА скоро
ще играй по ГЪРБИНАТА!!!
Ти систематично взе да пиеш и
ми се струва, че алкохолизма те твърде влече!!!
Пък ЖИУОТНИТЕ имате твърде слаб черен
ДРОБ и края ти няма да е далеко. А МОТИКИ де!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ко си се завайкал, наиш ли как убаво седи мечата кожа пред камината![]()
Абе, ама пазара е станал баси якия. Еврака е като на бет он спред брокерите. Няма никаква волатилност, само чертички от точка А до точка Б, като изчислят залозите, кой колко и къде.
Дано започнат да се появяват някакви пари на пазара, че мисля да го подпуквам другата или по-другата седмица и определено не мога изкарам нищо в цял ден цикъл и 5 чертички по тикова.
----------
Иначе тука на 3356 хубаво ниво за сел с цел 3310 и стоп над върха от сутринта.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Абса то може така да стане,
но мине ли над сутрешното врЪхче
ще има едно ходене до над 1,3390.![]()
Над 5 и 15 мин седи като за атака на 3415. Хич няма да ме учуди. А после нагоре и 1.37 да си иде все и е едно и също движение.
Скоро ще е голямата игра е долар/йена. Само американските 10 годишни да покажат, че са за атака над 3-те процента,
е видим такъв тренд в долар/йена с цели над 110.
Как сте агънца???
Скоро, колко да е скоро ? Това 110 за да стигне, ще й трябват няколко месеца. А това не е скоро. Скоро е една-две седмици. Период от месеци си е направо в далечното бъдеще.Над 5 и 15 мин седи като за атака на 3415. Хич няма да ме учуди. А после нагоре и 1.37 да си иде все и е едно и също движение.
Скоро ще е голямата игра е долар/йена. Само американските 10 годишни да покажат, че са за атака над 3-те процента,
е видим такъв тренд в долар/йена с цели над 110.
alf (08-08-2013)
Имах предвид, че скоро ще е старта, иначе за 110 ще трябват поне 10-12 седмици. Но лошо ли ще ти е да го барнеш на 95 или дори 92 и да си добавяш по 1 часова.
Как сте агънца???
По принцип не се знае знае ли се
когато става дума за йената!!!
Може да 10 седмици, а може и за 10 часа,
че и за по-малко биля !!!![]()
alf (08-08-2013)